Kvinnans mystiska försvinnande slutar i fruktansvärd upptäckt i pojkvännens kylskåp

Hon har anmälts försvunnen sedan juni förra året, men nu har fallet fått ett hemskt uppklarande.

Ett år långt försvinnande fick ett chockerande slut när polisen hittade kroppen av 35-åriga Heather Louise Schwab i hennes partners kyl. 

41-årige Chad Christopher Stevens har gripits och åtalats för mordet.

Polisen i den lilla staden McKinney i Texas konfronterades i söndags med en hjärtskärande scen när de under en husrannsakan hittade kroppen av den sedan länge försvunna kvinnan säkert inlindad i plast och gömd i hennes pojkväns kylskåp, skriver NBC News.

Heather hade varit försvunnen i mer än ett år, och hennes mamma, Tammra Schwab, hade tidigare kontaktat polisen med oro över hennes dotters misshandelsförhållande med Chad Christopher Stevens och rädsla för hennes liv. 

Dessutom hade hon delat sin oro, i vetskap om att hennes dotter var missbrukare av droger och olika preparat och levde ett osunt och hårt liv med sin pojkvän.

”Dödar mig”

Enligt polisdokumenten hade Heather upprepade gånger berättat för sin mamma om sin rädsla för att Stevens skulle döda henne och gömma hennes kropp:

”Tchad dödar mig och gör mig av med min kropp”, enligt polisdokument.

Ännu mer skrämmande var ett telefonsamtal där Chad påstås erkänna för sin dotter att han ”definitivt” hade något att göra med Heathers död. Detta kom fram efter månader av saknade ledtrådar i fallet.

Chad hävdar dock att Heather dog i sitt hem den 26 juli föregående år och att han inte visste hur han skulle hantera situationen och därmed lade henne i sitt kylskåp.Polisen har dock hittat indikationer som tyder på att Heather kan ha dött nästan en månad senare än han påstår.

Chad Christopher Stevens har fängslats mot 1,5 miljoner i borgen när polisen fortsätter att utreda det tragiska och mystiska fallet.

Sponsrat innehåll

Andra läste även