Lägenheten är så liten att hon kan laga mat och duscha samtidigt: nu visar hon insidan av sitt galna hem

Skulle ni kunna tänka er att bo så här?

För de flesta framstår tanken på att laga mat i badrummet som en stor hygien- och säkerhetsrisk. Men för Ally, en invånare i New York, är det en helt vanlig vardagskväll.

Hon delar med sig av sina vanor genom chockerande videor på TikTok där hon visar hur hennes ugn och spis är inom bekvämt avstånd från duschen.

Det är en fascinerande värld där Ally kan vända köttbitar, röra om i kastruller fulla med sås och till och med krydda sin mat medan vattnet strilar ner över henne i duschen. Och ja, det är precis vad hon gör.

I en viral video, som nästan har nått två miljoner visningar, får tittarna en inblick i hur Ally tillagar sin favoritpastarätt medan hon låter vattnet rinna.

För att verkligen utnyttja det begränsade utrymmet filmade Ally sig själv när hon förberedde maten bakom den fuktiga duschgardinen.

Att bo på Manhattan innebär oftast att man bor i en liten studiolägenhet. Men människor hävdar att Allys hem ”tar priset” med sitt unika arrangemang där badrummet smälter samman med köket. Även om toaletten finns i ett separat litet rum bredvid spishällen.

Manhattan är känt för att vara ett av de mest tätbefolkade områdena i USA, med en enorm efterfrågan på bostäder. För att hantera den höga befolkningen bygger utvecklare ofta fler enheter på en begränsad tomt, vilket resulterar i mindre lägenheter.

Andra videor som delas på Allys TikTok-profil avslöjar att hon har ett vanligt sovrum och vardagsrum. Trots detta gör hennes ovanliga köksupplägg många förvånade.

Tittare har reagerat starkt på hennes viralvideo, och kommentarerna har varierat från att beskriva hennes hem som ”vilt” till att uttrycka oro över att ”blanda badrumsatmosfär med matlagning”. Det är tydligt att Allys boendearrangemang väcker en hel del uppmärksamhet och diskussion på sociala medier.

”Jag har så många frågor”, skrev en användare.

”Jag skulle vara så paranoid över att mitt duschdraperi skulle brinna och få oljebrännskador”, skrev en annan.

En tredje användare fruktade att hon skulle ”bli galen av att leva så här”, och tillade att hon förväntade sig att hon ”ständigt skulle lukta matlagning”.

Men vissa människor var imponerade av Allys multitasking och skrattade att hon ”måste spara så mycket tid på morgonen”.

”Det är bra om du är upptagen på morgonen”, skriver Ally i kommentarerna.

Sponsrat innehåll

Andra läste även