Lägg det här under toasitsen och vänta i 30 minuter: resultatet är häpnadsväckande

Det här ”tricket” tar nätet med storm!

Genom historien har det dykt upp många olika metoder för att hålla toaletterna rena och fräscha, och den här historien är inget undantag.

Även om många av oss är noggranna med att hålla våra toaletter rena, är det lätt att förbise en viktig detalj – området precis under toalettkanten.

Om du letar efter det snabbaste och enklaste sättet att rengöra den bortglömda delen av toaletten, visar en ny video på YouTube en lysande metod.

En metod för att rengöra ytan under toalettkanten involverar användning av vanlig hushållsvinäger. För att genomföra detta, börja med att hälla en passande mängd vinäger i en skål.

Därefter, placera flera bitar toalettpapper i skålen så att de absorberar vinägern helt.

Sedan, försiktigt placera det blöta toalettpapperet under toalettkanten och låt det ligga där i cirka 30 minuter. Vinägern arbetar effektivt för att lösa upp och avlägsna inbyggd smuts och kalkavlagringar.

Efter den angivna tidsperioden är det dags att besöka toaletten, och sedan är det dags att ta till borsten.

Efter att ha kört borsten runt kanten några gånger är det dags att spola igen, och din toalett kommer nu att vara helt ren – även under toalettkanten.

Denna metod är inte bara effektiv, utan också enkel att integrera i din vanliga rengöringsrutin. Gör dig själv en tjänst och förbättra din toalettstädning med denna smarta lösning.

Sponsrat innehåll

Andra läste även