Läkarna vågar inte röra kvinnan efter upptäckten på förlossningsavdelningen – minuter senare är alla i sjukhuset chockade

Kvinnan trodde inte sina öron när läkarna berättade nyheten.

Att vänta barn är verkligen en tid fylld av glädje och förväntan för blivande föräldrar. Det är en period då man som par ser fram emot att utöka familjen och tänker mycket på den kommande framtiden.

För ett par från Ukraina, Oksana Kobletskaya och hennes pojkvän, var graviditeten något de hade planerat och sett fram emot.

Trots att de hade förberett sig noggrant, fanns det en okänd faktor som de inte kunde förutse. Oksana, 36 år gammal och redan mamma till en treårig dotter, hade känt som om det var flera barn i magen, vilket förvånade henne eftersom det inte fanns några tvillingar i hennes familj.

Efter en ultraljudsundersökning fick paret en chock när läkarna upptäckte inte bara två, utan hela fem barn i Oksanas livmoder.

Förväntningarna hade snabbt vänts till oro, särskilt med tanke på hur sällsynt det är med femlingar. Men när den 30:e veckan av graviditeten kom, nådde Oksanas kropp sin gräns, och förlossningen blev oundviklig.

Med åtta läkare vid sin sida genomgick Oksana kejsarsnitt för att föda tre pojkar och två flickor.

Trots att alla barnen föddes för tidigt, gick förlossningen bra, och historien blev ännu mer sällsynt när det visade sig att dessa var de första femlingarna som föddes i Ukraina.

Fem månader senare har paret anpassat sig till sitt nya liv med de många barnen och flyttat till en större lägenhet. Trots utmaningarna tar de föräldrarna det hela med ro och glädje över att ha fått dessa fem små underverk i sina liv.

Sponsrat innehåll

Andra läste även