Lee Christiernsson berättar om kärleken efter skilsmässan: ”Rätt person för mig”

Lee Christiernsson, 49, känd för många som ”Snickar-Björn” från det populära fixarprogrammet Äntligen hemma, har återigen hamnat i rampljuset.

För många år sedan fängslade han svenska folket med sina händiga tips och charmiga personlighet i TV-rutan.

Men det stora uppmärksammandet kom när han trädde fram som transsexuell, vilket skapade rubriker och hyllningar.

Sedan dess har Lee legat lågt på kärleksfronten, men nu är hon redo att öppna sitt hjärta igen och välkomna kärleken tillbaka in i sitt liv.

Foto: TV4

Lee Christiernsson vill hitta kärleken på nytt

Det var genom ett inlägg på Instagram som Lee valde att dela med sig av sitt nya kärleksbesked och sin önskan att hitta rätt person att dela livet med.

”DETTA ÄR MIN KONTAKTANNONS! Ni ska inte tro att detta är ett skämt, även om det faktiskt är lite knasigt”, skriver Lee med en humoristisk ton, men med ett tydligt budskap.

Hon fortsätter:

”Men nu ska jag börja dejta för första gången på 18 år. Jag gillar idén att våga gräva där man står. Vad är då inte mer självklart än att söka min första dejt här. Du ciskvinna som känner att du är rätt person för mig, skicka ett DM. LÄNGE LEVE KÄRLEKEN.”

Så är Lee Christiernssons drömpartner: ”Tuff tjej”

När sajten Hänt tidigare i år träffade Lee på QX-galan, berättade hon om sitt dåvarande kärleksliv och sina förhoppningar inför framtiden.

”Nej men det är torftigt. Men det beror ju på… Eller jag har ju inte varit öppen eller försökt ta tag i det. Men det kanske kommer här också till våren. De säger ju att vårsolen har magiska krafter,” delade hon med sig.

Trots att det är svårt att exakt beskriva sin drömpartner, förklarar Lee vad hon söker:

”Det går nästan inte att säga något utan att man säger något fel, om du förstår vad jag menar. Om man skapar en bild av vem det ska vara så är det ju ofta en nackdel. Men någon härlig, tuff tjej, som gillar mig och som jag gillar. Och sen bygger man det någonting från ingenting, tillsammans. Det är ju så en relation ser ut, allt ska ju inte finnas där från början. Då är det inte lika spännande.”

Foto: Instagram

Ett gemensamt beslut att gå skilda vägar

Lee var tidigare tillsammans med Karolina, men de tog gemensamt beslutet att gå skilda vägar strax innan Lee påbörjade sin stora resa.

Trots skilsmässan, har ex-paret haft en fortsatt god kontakt och syntes tillsammans på QX-galan 2023.

Med sitt öppna hjärta och mod att söka kärleken på nytt, inspirerar Lee Christiernsson till att våga tro på kärleken, oavsett livets utmaningar och förändringar.

Vi önskar henne all lycka på hennes nya kärleksresa och hoppas att hon snart hittar den där härliga, tuffa tjejen som kan stå vid hennes sida.

Sponsrat innehåll

Andra läste även