Lider du av för tidig utlösning? då måste du prova de här hemliga teknikerna

Du behöver inte ge upp! De här knepen kan göra underverk för kärlekslivet.

Debatten om hur länge man bör ”hålla ut” i sängen har pågått i åratal. Enligt studier varar den genomsnittlige mannen mindre än sex minuter, vilket är hälften av vad många skulle föredra.

Lyckligtvis finns det sätt att förbättra uthålligheten utan att kräva mycket tid eller ansträngning. Orsakerna till detta varierar från stress till hälsoproblem. Tack och lov finns det flera metoder som män kan använda för att förlänga sin prestationstid.

Det rapporterar Daily Star, som har intervjuat ett antal experter.

De förnekar inte att vissa tekniker kan utöka handlingen under täcket.

Sida vid sida: Denna position liknar att ligga i en sked, men här står ni vända mot varandra. Ligga på sidorna och linda benen runt hennes höfter. Positionen ger både dig och din partner kontroll över djupet, ger henne kraften och låter dig fokusera mer på sensationerna. Eftersom ni båda ligger ner behöver ni inte oroa er för att ”halka ut” eller liknande.

The Lazy Dog: Tänk på den här positionen som en variant av doggy style, men istället ligger du ovanpå henne. Det kan liknas vid missionärsställningen, men bakifrån. Denna position minskar djupet av stötar, vilket ger nöjet av doggy style utan intensiv stimulering.

Kvinnan på toppen: I denna cowgirl-liknande position måste hon klättra ovanpå dig, men ni är bröst mot bröst, nästan som en omvänd missionärsposition. Här har kvinnan möjlighet att omsluta det manliga bihanget djupt, samtidigt som hon begränsar dina möjligheter att stöta. I denna position har hon kontrollen.

Förhöjd knästående: Be din partner att ligga på rygg i missionärsställning med benen spridda medan du knäböjer rakt framför henne och penetrerar från en vinkelrät position. Denna position begränsar hur djupt och intensivt du kan tränga in. Trots det har du full kontroll och kan sänka tempot om det blir för intensivt.

Dessa positioner är värda att utforska för dem som strävar efter att förlänga intimiteten och förbättra upplevelsen i sovrummet.

Sponsrat innehåll

Andra läste även