Lillfingret avslöjar vilken sorts person du är – det här är ju helt otroligt

Annons

Stämmer det här in på er?

Enligt vissa antika avläsningstekniker kan våra lillfinger säga en hel del om vår personlighet. De viktigaste faktorerna för fingeranalysering är form och längd.

De här sakerna ska så klart tas med en nypa salt, men det verkar stämma in på väldigt många personer!

Ta en titt på listan nedanför och se vilken typ av hand du har!

Kort finger

Kort finger kan inte nå till leden på ringfingret. Människor som har kort lillfinger är reserverade och blyga. De vill inte ta risker och de är rädda för att följa sina drömmar.

Normalt finger

Normal finger når leden på ringfingret. Personer med normalt finger är mycket hårt arbetande och är öppen sinnade. De är kommunikativa och kreativa människor. Om du har vänner med normalt finger så har du mycket tur!

Långt finger

Lång finger kan nå över den första leden på ringfingret. Folk med långt lillfinger är charmiga, artiga, karismatiska och passionerade. De vill ha uppmärksamhet och kärlek.

Annons
Annons

Samma längd som ringfingret

Om du har lika långt lillfinger som ringfingret är du en mycket ambitiös person. Du har stora drömmar och du gör allt för att nå dem.

Lågt placerad

De lågt placerade lillfingret är lägre än roten av de andra fingrarna. Folk med detta finger älskar de små sakerna i livet. De vill vara omkring deras familj och vänner.

Fyrkantig form

Kvadratformade fingrar är när den första delen av fingret påminner om en rektangel och dess spets är platt. Folk med de fingret är mycket känsliga och kränkande. De är ärliga och intressanta människor fulla med bra idéer. De föds till att vara ledare.

Annons

Taggiga

Personer med ett taggigt finger har en spetsig spets och de är oftast kända för sitt otroligt offentliga framträdanden och goda skrivkunskaper. De har en lösning för varje problem och de kommer alltid att hitta ett sätt att hjälpa dig.

Böjd

Ett böjt finger är oftast när fingret är böjt över de andra. Personer med böjda fingrar är fredsmäklare. De vill inte ha konfrontationer och konflikter.

Sponsrat innehåll

Andra läste även