Linda Lindorff avslutar allt – lämnar TV4

Linda Lindorff lever verkligen för Bonde söker fru. Under hela 18 säsonger har hon varit programledare och vet precis vad som krävs för att navigera de intensiva känslor som presenteras i det populära TV4-programmet.

Hon har beskrivit sig själv som ett levande Bonde söker fru-bibliotek. Med sin omfattande erfarenhet kan hon enkelt besöka vilken bondgård som helst och umgås med olika singelbönder.

Det spelar ingen roll om bondgårdarna finns i Sverige eller utomlands.

Oavsett om Linda befinner sig i Frankrike, USA eller Grekland, får hon sin omgivning att kännas lika bekväm och naturlig som hemma i Sverige.

Foto: Instagram

Linda Lindorff lämnar

Nyligen sändes säsongsfinalen av ”Bonde söker fru – jorden runt”. Detta innebär att den älskade programledaren Linda Lindorff nu försvinner från tv-rutan, eftersom TV4 har avslutat programmet för denna gång.

Nu får tittarna istället vänta på att få se henne återvända och hjälpa nya singelbönder att hitta kärleken.

Men Linda är snart tillbaka! Inspelningen av nästa säsong har redan startat, något hon själv berättar om på sina sociala mediekanaler.

”Första dagen på inspelning! Vi är alltså nu på Sundbyholms slott och nu ska bönderna snart checka in och därefter kommer deras brevskrivare – det är nu allt börjar! Såååå spännande!!”, skriver hon lyckligt.

Foto: Instagram

Linda Lindorffs glädjebesked

Linda Lindorff är så exalterad över inspelningarna att hon nu delar med sig av detaljer från produktionen.

I ett inlägg på Instagram rapporterar hon om vad som händer bakom kulisserna, vilket gör hennes följare ännu mer entusiastiska.

”Tjoho! Alltså vilken dag! Hett och härligt! Spana in våra tokheta bönder här, härliga teamen och fantastiska Mia Högfeldt som gör mig fin! Nu är vi igång!!”‚ skriver hon.

En person kommenterar: ”Riktigt kul Ojoj spännande”.

En annan skriver: ”Vad roligt att du visar så här bakom kulisserna och att ni är igång! Jag ser jättemycket fram emot programmet sen. Hoppas allt går bra för bönderna och alla!”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även