Linda Lindorff talar ut om uppbrottet: ”Försöka igen”

Olivbonden Dino Choreftis, 49, valde till slut Olivia Åberg, 32, i säsongsfinalen av Bonde söker fru jorden runt. Trots den lovande starten varade inte relationen länge.

Bara två veckor efter att han gjort sitt val, råkade Dino ut för en allvarlig motorcykelolycka som höll honom hemma i över åtta månader.

Han kunde varken arbeta eller ägna sig åt sina intressen, och var beroende av hjälp för att klara de mest grundläggande behoven under de första två månaderna – något som påverkade honom starkt negativt. Denna situation blev en dålig grund för att utveckla en kärleksrelation.

– Det är det värsta som hänt mig i hela mitt liv. Det var extremt påfrestande. Det jobbigaste var att jag hamnade i någon form av depression. Jag var väldigt negativ, berättar han för Hänt.

Foto: TV4

Bonde-Dino vill hitta kärleken igen – uppmanar folk att söka till programmet

Nu verkar Dino ha återhämtat sig väl och är redo att ge kärleken en ny chans.

På Linda Lindorffs blogg kan vi läsa att hon nyligen träffade Dino och att han nu mår bra och känner sig redo att träffa någon speciell igen.

”Träffade Dino häromdagen för att prata om kärlek och allt som hänt sedan sist. Det blev ju aldrig något med Olivia och ja, Dino är singel. Han mår bra, känner sig redo för att försöka igen så om ni är intresserade maila till bonde@tv4.se så ska jag se till att han får breven”, skriver Linda på sin blogg.

Foto: Instagram

Linda Lindorff tillbaka med Bonde söker fru hösten 2024

Linda Lindorff är återigen aktuell som programledare för den kommande säsongen av Bonde söker fru som visas i höst.

Nyligen såg vi Bonde söker fru – casting 2024, där tittarna fick lära känna årets bönder lite bättre.

Linda avslöjar nu vad tittarna kan vänta sig av den nya säsongen.

– Det kommer en överraskning. Det blir faktiskt en förändring i år, en större förändring, säger hon till Expressen, men vill inte avslöja mer än så just nu.

Håll utkik i höst för att se vad den nya säsongen av Bonde söker fru blir!

Sponsrat innehåll

Andra läste även