Lindas inlägg om skilda föräldrar har ett väldigt tydligt budskap – nu sprids de som en löpeld

Annons

Nu vill hon sprida sitt budskap!

Linda Persson som kommer från Gävle publicerade ett inlägg på Facebook som snabbt gick viralt. Inlägget har ett väldigt tydligt budskap som har lyckats beröra tusentals föräldrar och andra människor – vilket kanske inte är särskilt konstigt.

I sitt inlägg så tar Linda upp ett väldigt viktigt ämne. Ett ämne som tåls att diskutera där jag tror att många fler föräldrar skulle behöva ta sitt vuxna ansvar. I inlägget skriver Linda om hur bilden bör se ut om man har skilda föräldrar. Inlägget är väldigt tänkvärt.

Läs hennes egna ord här nedan.

”Det här mina vänner är bilden hur det kan se ut när man har skilda föräldrar. Pappa har somnat i mammas soffa. För mamma & pappa är vänner, såna vänner som har extranyckeln utifall att det skulle hända något. Eller som idag när pappa hämtade på dagis trots att det är mammavecka för att mamma blir lite sen hem från jobbet. 

Annons

Föräldrar som är sams för att de en gång skapat det bästa dom har! Föräldrar som kan umgås som vänner & hitta på roliga saker tillsammans för barnets skull.

Han & jag är långt ifrån perfekta, men det finns stunder jag känner mig stolt.
Som när jag ramlar över någons idiotiska Facebook status om hur värdelös den andra föräldern är. Eller när jag hör den där mamman på bussen tala dåligt om pappan inför sitt barn.

Annons

Ni har skapat ett barn tillsammans, ni har satt ett liv till världen. Ett liv som det är meningen att ni ska skydda med allt ni har. 
Man behöver inte umgås & vara vänner. Men det borde finnas en skyldighet att åtminstone försöka inför era barn i de få minuter ni kanske ses.

Snälla sluta vara så jävla egoistiska!”

Det här är verkligen någonting som är och har varit ett problem sen länge tillbaka. Om man en gång i tiden har valt att skaffa barn tillsammans så kan man för barnens skull hålla sams och ta sitt ansvar som vuxen.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även