Linn Hegdal är aktuell i TV4:s Let’s dance där hon dansar med tittarfavoriten Filip Lamprecht. Nu avslöjar hon sin okända karriär vid sidan av dansen.

Linn Hegdal, 25, har dansat sedan hon var liten och är idag en professionell dansare, med bland annat ett SM-guld i latinamerikansk dans på meritlistan.

Svenska folket fick upp ögonen för Linn när hon sedan några år tillbaka medverkar i långköraren Let’s dance i TV4. 2019 dansade hon med Lance Hedman Graaf, 20, och ifjol tog hon hem segern i tävlingen tillsammans med John Lundvik, 38.

I år dansar Linn tillsammans med Filip Lamprecht, 24, och paret har gjort succé i de första tävlingarna med fina lovord från juryn.

Instagram

Sade ifrån efter otrohetsryktet

De senaste veckorna har det dock stormat kring dansparet, då flera rykten började florera kring Linn Hegdal och Filip Lamprecht. Efter flera påståenden om en romans mellan dansparet valde Filips flickvän, Peg Parnevik, att ryta ifrån på sin Instagram.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”.

Ryktena har fortsatt uppmärksammas, trots att både Linn och Filip varit tydliga med att det inte finns någon kärleksrelation de två emellan. Själv är Linn tillsammans med dansaren Jacob Persson, som dansade i Let’s dance med Penny Parnevik förra året.

– Det känns jättekul och jättemysigt, berättade Linn för sajten Hänt när hon avslöjade

 förra året att hon och Jacob blivit ett par och fortsatte:

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen.

Linn avslöjar karriärbytet

Linn Hegdal fokuserar inte bara på sin dans, utan har faktiskt andra planer också!

Under en frågestund på sin Instagram avslöjade Linn att hon pluggar på universitet:

”Vill du alltid dansa eller vill du bli en psykolog?”, frågade en följare:

”Kanske idrottspsykolog? Vet inte. Långt kvar på utbildningen fortfarande. Men lätt en kombo.”, svarade Linn.