Listan över de 5 mest välutrustade kändismännen i Sverige – ”The big man”

Här är Sveriges mest välhängda kändismän!

Ernst Kirchsteiger har enligt en källa i inspelningsteamet bakom ”Sommar med Ernst” en mastodontliknande sak mellan benen. ”Programledaren, som alltid går barfota, har en riktig bamsefar innanför byxlinningen”, säger hen.

Zlatan Ibrahimovic kallas ”The big man” av en lagkamrat i Manchester United. Det är inte för att han är 1,95 cm lång…

”Han har gott självförtroende och det är lätt att se varför”, berättar en lagkamrat och avslöjade att alla applåderade när Zlatan kom in i duschen första gången.

Prins Daniel, eller som vissa säger ”Herr bastant”, kan knappt ha på sig jeans, berättar en observatör från ”Master training”, där Daniel har duschat bland de andra killarna. Prinsessan Viktoria kan skatta sig lycklig!

Det snackas runt på stan och att skicka bilder på dingdongen är högre än aldrig förr. Därför gör vi denna lista. Intresset för manliga kändislemmar har aldrig varit lika hög som nu.

Martin Björk kallas ”Hängbjörken”, vilket det finns en god anledning till…

Danny Saucedo besitter inte på någon lite knapp. ”Byxormen är generöst tilltagen” enligt ett ögonvittne i Melodifestivalens kulisser.

Medellängden på en vanlig snopp i slakt tillstånd är 9,16 centimeter. Men endast fem procent har ett kön längre än 16 centimeter. Här listades några av dem…

Sponsrat innehåll

Andra läste även