Lotta Engberg lämnar – Bingolotto väljer chocknamn som ny programledare

Programledarna har bytts ut med jämna mellanrum sedan Bingolotto började sändas 1989. Lotta Engberg har haft tre olika perioder som programledare i det populära programmet. Hon gjorde sin första debut redan 2008 och har sedan dess lämnat och återvänt två gånger.

Lotta Engberg är en etablerad och älskad svensk artist och programledare med en lång och framgångsrik karriär inom underhållningsbranschen. Med sin karismatiska personlighet och starka röst har hon charmat både publik och tittare genom åren. Engberg är känd för sin mångsidighet och har framträtt både som sångerska, skådespelare och programledare i en mängd olika sammanhang.

Som programledare har Lotta Engberg visat sig vara en mångsidig och professionell värd för en rad olika TV-program, inklusive det populära spelprogrammet Bingolotto. Hennes närvaro på skärmen är alltid engagerande och hon har förmågan att skapa en varm och välkomnande atmosfär som gör tittarna bekväma och underhållna. Med sin erfarenhet och charm fortsätter Lotta Engberg att vara en av Sveriges mest omtyckta och respekterade underhållare.

Nu har Bingolotto introducerat en ny tillförordnad programledare.

Bingolotto introducerar ny programledare – Lotta Engberg ersätts

I det senaste avsnittet av Bingolotto var det Lottas kollega Daniel Norberg som stod som värd för sändningen. Lotta var frånvarande och uppdelningen baserades på att hon och Daniel tar varannan avsnitt.

Gästen för kvällen var TV-personligheten Filip Hammar, som kom för att diskutera sin senaste projekt, succéfilmen ”En sista resa”. Under samtalet lät Daniel sin gäst agera programledare i två minuter för att ta ett samtal från en lycklig vinnare.

Eva från Hallstavik är en av många dedikerade Bingolotto-deltagare som regelbundet ringer in under programmet. Med sitt engagemang och hopp om att vinna tar hon chansen att delta i det spännande spelet och förhoppningsvis ta hem fina priser. Att delta i Bingolotto är inte bara en chans att vinna, utan också en möjlighet att vara en del av den gemenskap som programmet skapar bland tittarna runt om i landet. Eva från Hallstavik representerar en av de många Bingolotto-deltagarna som bidrar till att göra programmet så speciellt och uppskattat.

– Ursäkta att jag rycker in. Jag förstår att jag inte är lika populär som den andra snubben, säger Filip.

Filip kämpar för att få igång det småprat med Eva, men det går inte riktigt som han hade hoppats. Trots hans försök att få konversationen att flyta på, verkar det som att det inte riktigt klickar mellan dem och att det blir en något stel atmosfär.

– Hallstavik. Där är det väldigt vackert. Givetvis…. Det här är svårare än man tror, säger Filip och lägger till:

– Vad har du gjort idag? Har du varit nära vattnet?

Blir en stel och dålig stämning

Stämningen i Bingolotto blir dålig när Eva ger konsekvent enstaviga svar, trots att Filip gör sitt bästa för att engagera henne.

– Vi har inte riktigt ”hit it off” som man säger i USA. Det finns en stelhet. Men mina intentioner var goda med det här samtalet. Du borde se en film som jag har gjort. Du skulle säkert gilla den, säger Filip.

– Det skulle jag säkert, svarar Eva.

– Väldigt korta svar från dig, Eva. Du håller dig ekonomisk med orden, säger Filip.

Därefter frågar Filip Eva vilken lucka hon vill att han ska öppna och plötsligt lyser tv-mannen upp.

– Det är en pojkdröm. Otroligt kul att få göra detta!

Sponsrat innehåll

Andra läste även