Lotta Engbergs stora utseendeförändring

Lotta Engberg har varit en central figur i svensk underhållning i över tre decennier, och under den tiden har hon blivit en av landets mest älskade artister.

Hennes allsångsprogram på Liseberg har varit en uppskattad tradition som har underhållit generationer.

Nu, efter många år av allsång, har Lotta beslutat att dra sig tillbaka till en mer privat tillvaro. För första gången på länge kan hon nu ägna sig helt åt sina barn och barnbarn och njuta av deras samvaro.

”Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden,” sa Lotta Engberg när hon tog avsked.

Foto: TV4

Lotta Engbergs beslut

Trots att Lotta har lämnat allsången, har hon inte helt försvunnit ur offentligheten. Hon fortsätter att vara en betydande del av Bingolotto, ett program som ligger henne varmt om hjärtat.

Under sommaren håller hon dock sitt löfte om att vara ledig. För tillfället njuter hon av sin ledighet, medan Agneta Sjödin och Casper Janebrink tar över sommarbingot.

Lottas utseendeförändring

Lotta Engberg har gladeligen delat med sig av sin sommar genom bilder på Instagram, där hon fångat både soliga och regniga stunder.

Nyligen lade hon upp ett par bilder från en promenad med sin hund Nova, trots det ogynnsamma vädret. På bilderna bar hon sin sambos gamla Robinson-hatt från 2003, vilket gjorde att hon knappt var igenkännbar.

Foto: Instagram

”Då var det dags för Nova och mig att trotsa skitvädret. Tack och lov för Mikaels Robinsonhatt,” skriver Lotta.

Hennes följare har varit snabba med att hylla henne i kommentarsfältet.

”Snygg är du oxså i den”, skriver en person.

”Det där vädret asså… Känns som att vi har tampats med det förut, not bff.s. Ska oxå testa hatt ist för poncho nästa ggn!”, skriver en annan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även