Maken blir chockerad efter att ha sett 63-åriga fruns sexiga nya makeover för första gången

Annons

Kan det här verkligen vara samma person?

Ibland kan relationer med vårt hår vara komplicerade. Ena dagen älskar vi det och vill behålla det för alltid, och nästa dag vill vi klippa av allt eller färga det en galen färg. Ibland vill vi växa ut det tills det når golvet, och ibland vill vi rocka en kort pixiefrisyr.

För Karen Burner från Andover, Minnesota, var det dags för henne att klippa hennes långa lockar, men vad hon inte visste är hur hennes man och dotter skulle reagera på det.

Se till att nå slutet av denna artikel för att se hela videon.

Många vuxna har vuxit ut sitt hår ut från barndomen, och när de blir äldre, är de rädda för att klippa det eftersom de aldrig har sett sig själva utan de långa lockarna. Men att ha långt hår har sina nackdelar också.

Det kan vara tungt nog att vara obekväm, vara jobbigt att hantera och underhålla, och kan även väga så mycket att det påfrestar halsen och axelområden. Det är därför Karen Burner från Andover, Minnesota beslutat att det var dags att klippa av det för gott!

Och vem bättre att ringa för jobbet än Makeover Guy? Makeover Guy, vars namn är Christopher Hopkins, som specialiserat sig på skönhet-makeovers. Hans hemsida postade denna video på Karen och hennes fantastiska makeover.

Annons
Annons

Karen hade vuxit ut håret ut sedan första klass. Hennes mor gav henne en pixiefirsyr som Karen hatade, så hon svor att aldrig klippa det igen tills hon träffade Makeover Guy.

”Det är dags”, sa Karen.

”Det är massa långa hårstrån över hela huset som jag inte behöver. Det måste bort. Det är för tungt!”

Annons

Nu när hon är 63, bestämde hon sig för en förändring. Karens hårkonsistens var vågigt, vilket tyder på att hon kan ha vackra naturliga lockar om håret inte var så nertyngt av längden.

”Jag var ganska nervös,” erkände Karen innan sin makeover. ”Men mycket bekvämare nu.”

Tack vare Makeover Guy som är här för att hjälpa! Han har blivit känd för sina otroliga förvandlingar med kunder, och Karens förvandling var inget undantag!

Istället för att tyngas ner av hennes långa hår, beslutade Makeover Guy att förvandla Karens hår till en vacker axellång unik bob som ger gott om rörelse och flöde. Som en extra bonus, fick hon också en fringe som hjälpte rama in hennes ansikte.

Men ingens reaktion var bättre än Karens man och dotter.

Sponsrat innehåll

Andra läste även