Malou von Sivers och Amelias hemliga sexlek överraskar – ”Det blir lite häftigt!”

Nu avslöjar Amelia Adamo och Malou von Sivers sina bästa sextips. De är båda rutinerade journalister och nu delar de med sig av allt för att maxa njutningen i sängkammaren.

67-åriga Malou von Sivers och Amelia Adamo, 73, är två ikoniska journalister. De började båda att arbeta inom media när mansdominansen var som störst.

Trots det har de lyckats ta sig fram och fått fantastiska karriärer. Båda två är belönade med Stora journalistpriset och beundrade av hundratals tv-tittare och läsare.

Malou och Amelia är så mycket mer än fantastiska journalister. De är även väninnor med behov av närhet, ömhet och sex. De har hittat ett smart sätt att få de dem vill ha.

Malou har varit gift med sin man Sten Haage sedan 1993.

– Vi har levt ihop länge, och det där går ju lite upp och ner, säger Malou i ”Malou efter tio”, rapporterar Expressen.

TV4-stjärnan har hittat ett knep – hon ser till att planera in sexet med maken. Schemaläggningen fungerar även som en del av ett upphetsande förspel för Malou.

– Jag tror att man måste tänka på att ha sex även när man har mycket att göra. Och schemalägga är då jättebra. Det blir lite häftigt, lite förväntan och sådant, säger Malou von Sivers.

Amelia har samma knep för att hålla gnistan och intimiteten vid liv med sin italienska frisör till make Lucio Benvenuto.

– Jag vill gärna ligga några gånger i veckan, jag mår bra av det. Det tycker Lucio är för mycket, så då blir det kanske var femte dag. Jag kan säga ”klockan 17 på torsdag, då kör vi”. Sex kommer inte bara så där, jag bokar in det i kalendern. Jag oroar mig för att unga människor tappar beröringen, då är det svårt att komma igen. Man ska inte behöva åka på weekendresa för att få till det, säger tidningsdrottningen till tidningen Amelia som hon en gång i tiden var med och drog igång.

Sponsrat innehåll

Andra läste även