Mamma dör i cancer: hennes senaste inlägg på Facebook ger alla tårar i ögonen

Annons

Det rörande inlägget har rört många tusen till tårar.

Heather McManamy, mor till Brianna och nu avlidne fru till maken Jeff McManamy var något speciellt. 

Det har berärt tusentals över hela världen efter att cancerpatienten Heathers allra sista önskan har gått i uppfyllelse. Hon ville att hennes man skulle dela ett sista inlägg på Facebook i händelse av att Heather gick bort. 

Tyvärr gjorde hon det nyligen, och även om du inte kände henne kan brevet, tillägnat parets dotter och vänkrets, inte låta bli att beröra dig. 

Annons

Vi har löst översatt det här och förkortat det lite:

Jag en god nyhet och en dålig. Det dåliga är att jag tydligen är död. Det som är bra är att när du läser detta är du inte det (såvida de inte har wifi i livet efter detta).

Ja, det stinker. Det stinker verkligen, men jag är bara så jäkla glad att benet levde ett liv med så mycket kärlek, glädje och fantastiska vänner. Jag är glad att jag ärligt kan säga att jag inte ångrar mig och jag har ägnat varannan åt att leva livet fullt ut. Jag älskar er, tack för ett fantastiskt liv.

Vilken religion du än har för att trösta dig så är jag glad för din skull. Men snälla respektera att vi inte är religiösa. Därför; snälla säg inte till Brianna att jag är i himlen. I hennes sinne betyder det att jag valde att vara någon annanstans och att jag lämnade henne.

I verkligheten gjorde jag allt jag kunde för att vara med henne för det finns ingen plats, INGENTING, jag skulle hellre vara än med henne och Jeff. Snälla, förvirra henne inte och låt henne tro att det inte är sant. För jag är inte i himlen. Jag är här. Men inte längre i dyngkroppen som vände sig mot mig.

Annons

Min energi, min kärlek, mitt skratt, de underbara stunderna, allt är här för dig. Tänk inte på mig med medkänsla eller sorg. Le att vi hade roligt tillsammans och att det var UNDERBART. Jag hatar att göra folk ledsna. Mer än något annat älskar jag att få folk att skratta och le, så snälla skratta åt stunderna vi hade tillsammans istället för att dröja vid det tragiska slutet.

Berätta historier för Brianna så att hon vet hur mycket jag älskar henne och hur stolt jag alltid kommer att vara över henne (och snälla få mig att låta mycket coolare än jag är). För jag älskar att vara hennes mamma. Mer än något annat.

Varje sekund med henne var en lycka som jag aldrig trodde att jag skulle uppleva innan hon kom till världen.

Och säg inte att jag förlorade i cancer. För cancer kan ha tagit nästan allt från mig, men den tog aldrig min kärlek eller mitt hopp eller min glädje. Det var inget slagsmål. Det var precis som livet är, och det är ofta brutalt, slumpmässigt och orättvist, och det är bara så det går ibland. Jag förlorade inte ett dugg. Sättet jag levde med cancer i många år är en stor seger för mig. Kom ihåg det.

Viktigast av allt, jag hade otroligt tur som fick tillbringa över ett decennium med mitt livs kärlek och min bästa vän, Jeff.

Sann kärlek och själsfränder finns. Varje dag var full av nöje och kärlek med Jeff vid min sida. Han är uppriktigt sagt den bästa maken i universum. Genom hela den här skitsjukan lämnade han inte min sida, inte ens när andra ville fly.

Även de värsta dagarna hittade vi sätt att skratta tillsammans. Jag älskar honom mer än livet självt och jag tror innerst inne att en sådan kärlek är så speciell att den kommer att vara för evigt.

Tid är det mest värdefulla i världen och att ha delat mitt liv så länge med Jeff är något jag är väldigt tacksam för. Jag älskar dig Jeff.

Det är coolt att Brianna är vår kärlek som väckts till liv på ett väldigt vackert sätt. Det krossar mitt hjärta att säga adjö.

Om det är hälften så sorgligt för dig som det är för mig, krossar det mitt hjärta igen, för det sista jag vill göra är att göra dig ledsen. Jag hoppas att du med tiden kommer att kunna tänka på mig med leenden och glädje, för fan vilket underbart liv vi hade.

Det är inlägget från den nu avlidne Heather McManamy.

Annons

Andra läste även