Mamma kan inte tro sina ögon när hon ser vad hennes vän gör med sin bebis

En mamma är rasande på sin vän, och det av goda skäl.

TikTok-användaren ”afieqahhasanah” blev nyligen mamma för första gången. Sonen Haider är bara några veckor gammal och håller sin mamma sysselsatt. Så det är inte konstigt att den unga kvinnan från Malaysia tacksamt tog emot all hjälp. Så den dagen också.

I början av maj förberedde användaren ”afieqahhasanah” en familjefest.

”Då var jag upptagen med att få saker gjorda”, minns den nyblivna mamman. När hon kom till festen frågade hon en nära vän om sin son. ”Så jag gav honom bara till henne för att hon var någon som stod mig nära.”

Vad som sedan hände var, med hennes egna ord, en ”traumatisk” upplevelse: Hon upptäckte sin vän och Haiden.

Kvinnan tog den lilla pojken till sitt bröst och ammade honom. ”Jag förväntade mig inte att hon skulle kunna göra något sådant”, förklarar TikToker, enligt Asiaone.

Hon konfronterade omedelbart sin vän, som insisterade på att hon bara gjorde det för att barnet grät.

Ertappade sin vän igen

För malaysiern var detta bara en dålig ursäkt: ”Jag kunde inte acceptera din ursäkt”, sa den unga kvinnan. ”Vilken mamma kan acceptera att hennes barn ammas av någon annan medan mamman själv har bröstmjölk?”

Och det är inte allt: Kort efter händelsen fångade mamman till användaren ”afieqahhasanah” samma vän som ammade Haider igen. 

”Det är svårt för mig att lita på andra människor nu. Jag är mållös”, säger hon i en TikTok-video som nu har visats mer än 2,9 miljoner gånger.

@afieqahhasanah

mak mana je yang boleh terima ???? tak tahu lah nak cakap macam mana . doakan saya boleh lupakan semua ni .

♬ original sound – afieqahhasanah – afieqahhasanah

Det är väldigt viktigt för henne att ingen ”kyssar eller kramar” hennes barn, då hon är rädd för att barnet kan bli sjuk.

Vad tycker ni om beteendet? Berätta gärna i kommentarerna!

Sponsrat innehåll

Andra läste även