En mamma har skapat både ilska och upprördhet på nätet efter att det framkommit att hon döpt sin dotter efter den typ av cannabis hon gillar bäst.

En mamma har delat ett inlägg av sin dotter på Instagram som bestod av två bedårande bilder på den lilla flickan. 

På bilderna står hon med en väska på ryggen, och är redo för sin första dag i dagisklassen.

”Indikahs första dag i dagisklass idag!”, har den stolta mamman skrivit till sitt Instagram-inlägg som hon följde upp med: 

”Spre på dina vingar, min lilla flicka. Världen är en vacker plats att utforska.” 

Hon avrundar texten på sitt Instagram-inlägg med att hänvisa till en sida på sociala medier som hänvisar till cannabisentusiaster. Det skriver  The Sun.

Det är förstås den sista delen av hennes bildtext som fått många att tro att mamman har valt att döpa sin lilla flicka efter en cannabissort som går under namnet Cannabis Indica

Hennes inlägg på Instagram har sedan dess delats på det sociala mediet Reddit, där det direkt ledde till både ilska och upprördhet bland en stor del av användarna. 

Därför var det också flera användare som i kommentarsfältet på Reddit uttryckte att de absolut inte backat upp kring att mamman har döpt sin lilla dotter efter en cannabissort. 

”Om du är så galen i cannabis är det bra, men varför sätta det på ditt barn för resten av ditt barns liv”, skrev en användare bland annat. 

”Stackars barn”, skrev en annan användare i en mer kortfattad kommentar, medan en tredje användare också höll med de andra två: ”Så skamligt. Stackars barn.”

Inlägget delades upp i en grupp (en så kallad subreddit) som heter r/Trashy.

Denna grupp har mer än 2,3 miljoner medlemmar från hela världen.

Vad tycker ni om mammans namnval? Berätta gärna i kommentarsfältet!