Mamman skickar sin son till skolan med en McDonalds t-shirt – alla blir chockade när de ser den speciella detaljen

Annons

En mamma ångrar att hon skickade sin son till skolan i en McDonalds T-shirt, nu har historien spridits på nätet till mångas skratt.

Shelly McCullar, 43, skickade sin son Anthony till skolan på Travis Elementary i en McDonalds T-shirt, eller så trodde hon att det var en normal sådan.

När hennes mamma tittade närmare på skjortan som hade ”I’m lovin it” tryckt under de berömda gyllene bågarna, insåg Shelly att logotypen faktiskt var ett par kvinnliga ben som bar höga klackar.

”Än en gång ber jag uppriktigt om ursäkt till lärarna och personalen på Travis Elementary. Jag lovar från och med nu att övervaka vad mina barn har på sig! Jag hade ingen aning om att Anthony bar den här till skolan!”

Annons

Hon säger, bara för att förtydliga lite om t-shirten, att hon hade fått en låda med kläder av en bekant, och det skulle vara kläder som skulle passa Anthony, men hon hade inte gått igenom lådan, så hon valde bara att ta en t-shirt på språng där det stod McDonalds.

Vid sidan av den offentliga ursäkten delade McCullar också en video med Anthony i tröjan.

Annons

”Jag trodde att det var McDonald’s”, säger Anthony i klippet medan han bär den överdimensionerade X-rated tröjan.

Och när hans mamma frågar om någon av lärarna stoppade honom svarar han:

”Nej, de trodde att det var McDonalds också”, svarade han.

Ja, det är viktigt att hålla koll på vad barnen har på sig då och då. Här gjorde mamman verkligen ett misstag hon aldrig kommer att glömma. 

Annons

Andra läste även