Mamman vägde 328 kilo när läkarna gav henne en dödsdom – 2 år senare känner vi knappt igen henne

Annons

Oj, vilken förvandling!

En sak som vi alla människor förmodligen kan hålla med om är att mat är gott. Det är så gott att vi många gånger äter mer än vad vi egentligen behöver – bara för det är gott. Hur många gånger har inte du inte själv varit med om att du tar liiite till bara för det var så gott? Ja, det har troligtvis hänt dig flera fler gånger precis som det har gjort för mig.

Varje gång man tagit det där lilla extra så blir man proppmätt och ångrar sig efteråt. Sanningen är att det kan vara dessa extraportioner i samband med lite kost som kan göra oss överviktiga.

Det här är mer vanligt än man tror. För mycket mat och på tok för lite motion. Det kan bara sluta på ett sätt.

För mamman Ashley Dunn Bratcher blev det lite för mycket. Hon hade under en längre tid lidit av fetma. Redan vid sex års ålder började hon fatta tycke för stora mängder mat och godis. Hon bokstavligen tröståt.

När hon var 27 år gammal så stod badrumsvågen på otroliga 330 kilo. Det var då hon började inse vad hon höll på med.

Annons

Efter ett läkarbesök så fick hon reda på att hon inte skulle bli mer än 30 år gammal om hon inte förändrade sitt beteende. Detta faktum gjorde henne riktigt upprörd vilket gav henne en otrolig inre styrka.

Annons

Hon ändrade sina vanor gällande kosten och motionen. Det ledde till att hon började rasa i vikt. Det är otroligt starkt gjort av henne att bryta det självdestruktiva mönstret och ändra sina vanor till det bättre.

I klippet nedan kan ni se Ashley själv berätta om sin resa och se hennes otroliga resultat.

Vilken häftig resa!

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även