Mamman vägrade ladda upp strandbilden – detaljen i bilden stoppade henne

Annons

Olivia White som kommer från Melbourne i Australien vägrade till en början att ladda upp bilden på Instagram men sedan så gjorde hon det ändå. Nu har hon ett viktigt budskap som hon vill sprida:

– Du måste påminna dig själv om att du är fantastisk, oavsett vad någon annan eller din hjärna försöker säga, berättar Olivia White, 28.

Bilden som hon inte ville ladda upp till en början så ser man bara en mamma och en dotter på en helt fantastisk paradisstrand. Men det var en detalj som fick Olivia White att inte vilja ladda upp bilden.

Olivia bloggar på House of White och lade nyligen upp ett inlägg som har väckt stor uppmärksamhet på Instagram. Det var fotot här nedan som hon laddade upp.

Olivia skriver i sitt inlägg att hon inte ville ladda upp det här fotot till en början. Trots att dom var på semester och att hon gärna ville dela med sig av den vackra semesterbilden så hatade hon hur sin mage ser ut.

Annons

Olivia berättar även att hon kämpar för att ha en positiv inställning till sin kropp men att det inte alltid är så enkel.

”Du måste påminna dig själv om att du är fantastisk, oavsett vad någon annan eller din hjärna försöker säga”, skriver hon.

Annons

Olivia bestämde sig till slut för att publicera bilden efter att hon hade samlat mod till det. Nu vill hon slå ett slag för att mammor inte ska behöva tänka så mycket på sitt utseende.

– När jag delade med mig av bilden blev jag helt överrumplad av responsen från andra mammor som kände att de hade känt samma sak själva, och att de inte hade behållit eller publicerad bilder eftersom de inte gillade hur de såg ut, säger hon i efterhand enligt Daily Mail.

En kommentar som gjorde ett särskilt intryck på henne kom från en vinna i USA. Hon skrev att hon nyligen hade förlorat två barn att hon ångrar sig att hon inte hade några bilder tillsammans med sina barn på grund av att hennes dåliga självförtroende hade stoppat henne att ta bilder.

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även