Män kastade sopor på sidan av vägen: du kommer aldrig att gissa vad som hände sen

Nedskräpningen fick konsekvenser som ingen kunde förutse!

Det kan vara farligt för trafikanter om det ligger skräp eller annat skrot på körbanan. Särskilt om det är på en väg där bilar kör i hög hastighet.

Det är något som tre män inte respekterade när de nyligen greps på bar gärning när de kastade en massa skräp på motorvägen. 

Vad som hände hade ingen av dem förutsett.

Männen fångades på bild när de stannade vid ett nödstopp på motorvägen för att göra sig av med sitt avfall. 

Kort därefter stoppades de av några trafiktjänstemän och de fick männen eskorterade tillbaka dit de hade slängt skräp. 

Här fick männen en mycket enkel uppgift, som var att plocka upp skräpet igen. Utöver det blev männen ytterligare förnedrade när den lokala polisen la upp bilder på männen som plockade upp deras sopor.

Bland avfallet fanns matförpackningar, plastflaskor och annat skräp. Vidare ska de räkna med att få böter efter att ha lämnat avfall i naturen, där det också kunde ha varit en fara för andra bilister.

Motorvägen där männen hade dumpat skräpet kallas M6, och det är den längsta och mest trafikerade motorvägen i Storbritannien.

Att polisen avslöjade gärningsmännen på sociala medier fick stort stöd på respektive inlägg. Några hoppade till och med på tåget och föreslog att männen skulle ha fått samla skräp längs motorvägen i en timme som straff.

Du kan se polisens Twitter-inlägg nedan.

Vad tycker ni om straffet? Kommentera gärna era åsikter!

Sponsrat innehåll

Andra läste även