Man klappar vild häst, trots att det är förbjudet: sekunder senare slår karma till med full kraft

En man bestämmer sig för att klappa en vild häst, trots att det är strängt förbjudet. Han ångrar sig några sekunder senare.

När du är på stranden finns det vanligtvis ett antal regler att följa. Detta är sant oavsett var i världen du befinner dig.

Ofta finns det instruktioner i förhållande till badsäkerhet som ska iakttas, medan det på andra stränder är djurlivet man ska vara försiktig med.

Även om det var tydligt att det senare var tillämpligt på en strand på den amerikanska östkusten, valde en man ändå att ignorera det. Det gick dock inte mer än några sekunder innan han ångrade att han inte höll sig till reglerna.

Mannen var gäst på en strand på Assateague Island, som inte bara är känd för sina vackra stränder, utan också för sitt rika djurliv

På flera ställen på stranden på Assateague Island har det satts upp varningsskyltar som tydligt säger att man ska hålla sig borta från djurlivet som besöker stranden. Videon på mannen som bryter mot reglerna visar mycket tydligt varför det är en bra idé att respektera skyltarna.

Trots att han fick beskedet att han skulle hålla sig borta från de vilda djuren på stranden, valde mannen ändå att ge en vildhäst en liten klapp på axeln. Det kan verka ofarligt, men han fick snabbt reda på att han förmodligen borde ha gått.

Det är inte känt om han ville hjälpa hästen bort från stranden eller om han bara var nyfiken. Hur som helst upptäckte han snabbt att han borde hålla sig borta från hästen.

Vildhästen är inte van vid att bli berörd av människor, varför den reagerar med att sparka. Mannen träffas av den hårda sparken och faller till marken, men reser sig relativt snabbt igen, som du kan se i videon nedan.

Han lärde sig en viktig läxa att man inte bryter mot regler och stör vilda djur!

Sponsrat innehåll

Andra läste även