Man tröttnade på att vara isolerad med sin fru i karantän – tog promenad på 42 (!) mil

På grund av det rådande läget har många i samhället fått vänja sig vid en mer isolerad frånvaro – vilket alla har sitt sätt att hantera. I den här mannens fall gick det till extrema längder…

Coronasmittningen har satt hårda prov på många relationer, då vi inte har kunnat träffa folk i samma utsträckning som tidigare. När man sitter isolerade hemma med sin partner är det nästan oundvikligt att vissa konflikter uppstår efter en tid.

En make i Italien blev så pass irriterad av att sitta inlåst med sin fru att han bestämde sig för att ta en promenad för att rensa huvudet – och gick 42 mil.

Den 48-åriga mannen, från staden Como, gick alltså tio stycken maraton, bara för att han var upprörd, skriver BBC.

Tröttnat på frun

I italienska medier har mannen fått det passande smeknamnet ”Forrest Gump” och allt började med att han bråkade med sin fru.

Efteråt bestämde sig mannen för att lugna ner sig genom att gå en rejäl promenad. Den blev dock bra mycket längre än han hade tänkt sig.

Mannen blev stoppad av polis när han planlöst vandrade runt klockan två på natten, i staden Fano. Fano ligger 42 mil från Como, där paret vanligtvis är bosatt.

Google

Anmäld försvunnen

Maken berättade för polisen att han gått omkring sex mil om dagen, bara för att lugna ner sig. På vägens gång fick han mat och dryck av olika människor han mötte, så det gick ingen nöd på honom. Det enda han klagade på var att han var trött i fötterna.

Det gick dock inte väl hem hos polisen, då han brutit mot landets corona-restriktioner. Polisen var helt enkelt tvungna att bötfälla honom. Notan landade på 400 euro, motsvarande cirka 4000 svenska kronor.

Historian slutade inte särskilt väl för den stackars frun heller, som anmält sin make försvunnen. Efter att hon blivit kontaktad var det bara att köra de 42 milen för att hämta sin uppretade make.

Det framgår inte om mannen lyckades lugna ner sig, men han fick en rejäl promenad! Vad tycker ni om makens galna upptåg? Dela och kommentera!

Sponsrat innehåll

Andra läste även