Mannen blir ammad av sin fru: ”Delar något speciellt som ett par”

Inom familjelivet och parförhållanden finns det många sätt att knyta an till varandra. Men för Rachel Bailey, 31, och hennes man Alexander, 30, tog detta en otraditionell vändning när de började amma tillsammans.

Rachel berättar för Caters News att hon ammade både sin son och sin man tills hennes kropp slutade producera bröstmjölk.

– Jag ammade både min son och min man, och så en dag var min son inte alls intresserad av min bröstmjölk längre, säger Rachel.

– Jag fortsatte att amma Alexander i ungefär två veckor, men det var som om min kropp visste att min son inte längre behövde mjölken och så försvann den.

Foto: Caters News

Paret, som har tre barn tillsammans, övervägde till och med att skaffa ett fjärde barn så att Rachel kunde fortsätta att amma sin man. Men efter noggrant övervägande bestämde de sig för att hitta andra sätt att knyta an till varandra.

– Vi insåg att det var en drastisk åtgärd och mycket arbete, så istället började vi leta efter andra sätt att knyta an till varandra som par, erkänner Rachel. Nu vaknar paret klockan 05.00 varje dag för att meditera och få tid tillsammans innan dagen börjar.

Nya rutiner och gemensamma projekt

– Vi går upp varje morgon kl. 05.00 innan dagens galenskap börjar och njuter av lugnet tidigt på morgonen. Vi chattar, mediterar och bara andas. Dessutom har de startat några företag tillsammans, vilket har blivit ett nytt sätt för dem att knyta an och arbeta som ett team.

Udda förfrågningar och missuppfattningar

Sedan Rachel först berättade om sin ovanliga anknytningsmetod har hon fått en rad udda förfrågningar. – Jag har fortfarande folk som frågar mig varje dag om de kan köpa min bröstmjölk. Jag har till och med haft folk som frågat om de kan träffa mig så att jag kan amma dem också, säger hon.

Foto: Caters News

Rachel betonar att amningen ”aldrig var något sexuellt” för henne och hennes man – de gjorde det för att det var ett ”fantastiskt sätt för oss att knyta an och dela något speciellt som par”.

– Vi har fått många förfrågningar från folk som vill att vi ska göra videor där vi ammar, men vi har aldrig övervägt det, även om jag är säker på att pengarna hade varit bra.

Ett nytt kapitel i deras resa tillsammans

Rachel och Alexander Baileys resa visar att par kan hitta olika sätt att knyta an till varandra, även när de står inför ovanliga utmaningar. Genom att utforska nya rutiner och gemensamma projekt har de hittat nya sätt att stärka sitt band och fortsätta sin resa tillsammans.

Sponsrat innehåll

Andra läste även