Mannen förvånar alla med sitt galna trick: ”två ingredienser och reporna på din bil är borta”

Det behövs bara två ingredienser, och sedan är reporna puts väck!

En TikToker har delat med sig av ett trick om hur man tar bort repor från din bil med bara två ingredienser.

Tiktok-användaren vid namn Devon har fångat bilentusiasters uppmärksamhet genom att dela med sig av ett överraskande knep för att ta bort ytrepor från billack.

Devon, som ofta delar med sig av en serie ”pointless life hacks” på sitt TikTok-konto, avslöjade sin metod för att bli av med de irriterande reporna med en blandning av vit vinäger och kokosolja.

Den 23-årige bilentusiasten visade i en video hur man gör en hemmagjord lösning för att eliminera repor på bilens yta.

Enligt Devon kan du torka bort reporna ”som jävla magi” genom att helt enkelt blanda vit vinäger och kokosolja och applicera det med en trasa. I videon demonstrerade han hur han tog bort en vit repa från en röd bil genom att torka av trasan med blandningen över den skadade ytan.

@notjustbored1214

Could have done alot with these the past 23 years ????

♬ original sound – Notjustbored

Även om Devon inte specificerade förhållandet mellan ingredienserna var många bilägare och förare nyfikna på att ta reda på om detta trick faktiskt fungerar.

Vissa TikTok-användare påpekade att trickets effektivitet beror på djupet på reporna, och att ytliga repor lätt kan poleras och vaxas. Andra noterade att oljan endast tillfälligt fyller reporna och betonade att det enda sättet att helt ta bort repor är att slipa området och sedan polera det med vax.

Utöver sitt bilvårdsknep delade Devon även med sig av andra ”life hacks” som att värma ugnar i förväg inte är nödvändigt, och förklarade att maten fortfarande kommer att lagas på samma sätt, samtidigt som förvärmningsfunktionen ökar både tid och elkostnader.

Sponsrat innehåll

Andra läste även