Mannen klagar på matlådan hans fru har gjort åt honom – då tar hustrun en genialisk revansch

Annons

Det här kommer han sent glömma!

Det kan vara bra att ha ett bra sinne för humor när man försöker vara en bra fru och mamma ibland, och en kvinna som heter Loz Archer har verkligen ett underbart sinne för humor.

När hennes man skämtsamt klagade på att hon inte skurit upp brödskivorna i matlådan fick hon tanken att det var dags att slå tillbaka med en söt liten revansch.

Loz var mer än upptagen med att försöka få sin tvåårige son att äta frukost på morgonen medan hon också lagade lunch till sin man innan han gick till jobbet.

Annons

Det är nog många som känner igen att ha en hektisk morgon, allt som ska ordnas innan alla kan ge sig iväg till förskola, skola och jobb.

När Los var ute och gick med sin lilla son träffade hon sin mans chef. Han berättade för henne att hennes man inte var särskilt nöjd med henne, eftersom han hade klagat på jobbet över att hon inte hade delat hans brödskivor på mitten.

Annons

Hennes man skickade en bild på sin lunch till henne och skämtade: ”Du har inte ens skuret dem i trianglar. Är jag ett djur eller?”

Sedan bestämde hon sig för att sätta stopp för hans kul en gång för alla, så dagen efter gjorde hon en ny matlåda med lite mer kreativitet än tidigare! När Steve öppnade matlådan var den verkligen uppskuren, lunchen såg ut som en stor penis med könshår.

”Han tyckte det var roligt, men sa att jag skär så mycket av smörgåsen för att göra konstverket, han var hungrig resten av dagen,” fnissade Loz.

”Jag blev kanske lite kreativ med könshåret med ost”, säger Loz till Kidspot.

Efter det bestämde sig Loz för att dela sin smörgåsskapelse på Facebook ifall det finns andra mammor där ute som är trötta på att laga luncher varje dag och behöver lite inspiration.

Här lärde han sig en läxa för livet! Dela gärna ett gott skratt med dina vänner idag!

Annons

Andra läste även