Måns Möller berättar om stora misstaget gällande de yngre tjejerna

Måns Möller, folkkär komiker och känd för sin öppenhet kring sonens autism, ger nu en inblick i sitt privatliv och relationer.

Trots sin popularitet bland det svenska folket, avslöjar Möller ett missförstånd som uppstått kring hans relationella preferenser och den komiska anekdot som fick oväntade konsekvenser.

Möller reflekterar över den utmanande perioden efter att sonens autism diagnosticerades, vilket ledde till svårigheter i förhållandet med sonens mor och även påverkade en annan bonusson, Isaac.

Koncentrationen på att stödja Viggo, som krävde mycket tid och energi på grund av sin autism, ledde till konflikter och påfrestningar i familjerelationerna. Möller uttrycker ånger över att ha haft ”tunnelseende” och att prioritera ena barnet på bekostnad av det andra.

Livet som singel

Efter att ha nyligen avslutat en lång relation, öppnar Möller upp om singellivet och de utmaningar det medför. Han beskriver den överraskande ensamheten som ”superdeppig” och skämtsamt refererar till att sitta ensam med ”fingrar som luktar gamla ostbågar”.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Måns Möller (@mansmoller)

Under en framträdande hos Carina Bergfeldt avslöjade han sin nyvunna singelstatus och uttryckte på skämt en önskan om ”äldre rika damer”. Det skulle han aldrig gjort.

– Jag skämtade ju om det hos Carina Bergfeldt, att jag vill vara en toyboy och att jag inte är dyr i drift. Jag kan ligga för ett Happy Meal, jag behöver inte ens maten utan nöjer med mig leksaken. Sedan dess har det regnat in DM:s från gamla damer. De kan skriva ”hej, jag är äldre och singel, men jag är inte rik”. Det här skämtet drogs ett steg längre än vad som var meningen.

Ställde till det för honom

Detta oskyldiga skämt fick dock oanade konsekvenser när Möller plötsligt befann sig översvämmad av meddelanden från äldre kvinnor som svar på hans uttalande.

Foto: Instagram

Detta ledde till en olycklig förväxling då yngre kvinnor trodde att Möller föredrog äldre kvinnor, vilket resulterade i missförstånd och pinsamma situationer för den blyge komikern.

– När jag är på Riche och det kommer fram yngre tjejer kan de säga ”vi har hört att du bara gillar äldre tjejer”. Jag är så blyg så jag vågar inte säga emot – så det här skämtet stod mig väldigt dyrt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även