Maria Forsblom berättar om sin stora bröllopslycka

Maria Forsblom, programledaren som ständigt sprider positiv energi, intelligens och humor i våra hem, har återigen trollbundit sina följare med en personlig inblick i sitt liv.

TV4-profilen, som är en uppskattad röst i Nyhetsmorgon, visar ofta upp sitt privatliv på sociala medier. Den här gången bjöd hon på fantastiska bilder från ett bröllopsfirande under helgen.

På Instagram publicerade Maria bilder där hon bär en vacker rosa silkesklänning och firar med sina vänner som precis gift sig.

I bildspelet syns leende brudtärnor och glada gäster som tillsammans förgyllde flödet.

Foto: Instagram

”Igår lyste vår alltid vackra @becca008 extra mycket! Vilket bröllop! Vilken fest! Tack Rebecca och Jocke för att vi fick vara med när ni blev herr och fru Gill! ❤️”, skrev Maria till inlägget.

Det är tydligt hur mycket glädje och kärlek Maria känner för sina vänners stora dag. Hennes glädje strålar igenom skärmen och smittar av sig på alla som ser bilderna.

”Klarat oss ganska bra”

Maria Forsblom lever tillsammans med sin sambo Emil Hägglöf och deras två barn, Milian (född 2015) och Matheo (född 2018). Trots att Maria ofta delar med sig av sitt liv, är det få som vet om hennes egna bröllopsplaner.

I en intervju med tidningen Hänt berättade hon varför bröllopsplanerna inte har gått framåt.

– Hahaha! Det beror på vad man jämför med. Man vill väl inte ha ett bröllop nu under corona? Det är inte ens säkert man kan gifta sig nästa sommar heller. Men än så länge har vi klarat oss ganska bra, sa hon till tidningen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även