Maria Forsblom bryter tystnaden – efter det stora sorgbeskedet på TV4

Maria Forsblom syns i tv-rutan på Nyhetsmorgon ofta. Efter ett nytt besked från TV4 är nu framtiden för henne och kollegorna ovis. Nu bryter hon tystnaden om det hela.

Maria Forsblom började som reporter som sedan övergick till att bli en av programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon. Hon är idag en av tittarfavoriterna och leder programmet tre gånger i veckan tillsammans med kollegan Martin Järborg.

Duon har fått både ris och ros. Vissa tittare menar att det kan bli lite väl glatt och flamsigt i studion när Maria och Martin är i tv-rutan. Medans vissa anser att det är härligt med deras sprudlande energier.

Duon trivs bra tillsammans, Maria har tidigare berättat om hennes och Martins relation.

– Det har vi. Det är mest tack vare honom eftersom han är den roliga av oss två, tycker jag. Han är helt fantastisk och jag är så glad att jag får jobba med honom. Nu har vi jobbat ihop i tre månader och jag kan helt ärligt säga att det inte har gått en enda morgon utan att jag har skrattat innan klockan slagit 05.00, sa då Maria.

Foto: Instagram

Under måndagen kom TV4 med ett riktigt tråkigt besked. Intäkterna har gått ner med 1,3 miljarder, på grund av tappade annonsintäkter under året som varit har man tvingats skära ner på folk. Pandemins hårda slag har drabbat många, hela 100 tjänster kommer att behövas plockas bort.

”Vi vet inte mer än vad som står i media så jag kan tyvärr inte kommentera nedskärningarna”, skriver Maria i ett meddelande till Hänt.

Det är i nuläget oklart vilka som berörs av nedskärningarna.

Sponsrat innehåll

Andra läste även