Mark hittade sin dubbelgångare på planet: alla tappar hakan när de inser exakt hur mycket de har gemensamt

När Mark såg Mark hade de ingen aning om hur mycket de delade förutom namnet.

På ett vanligt flyg från Heathrow flygplats i London till Bangkok möttes Mark Garland av en situation som kunde påminna en om en scen från en film. När han skulle checka in fick han veta att han redan hade checkat in. 

Efter 40 minuters förvirring upptäckte personalen att det fanns två passagerare vid namn Mark Garland på planet.

Men det stannar inte här, skriver Daily Mail.

De två männen, som båda delade samma namn, upptäckte snart att de delade fler likheter än bara deras namn. De båda hade kala huvuden och märkte deras slående likhet när de träffades i avgångshallen. 

Den äldre Mark, 62 år, och den yngre Mark, 58 år, fick reda på att de bodde bara 15 mil från varandra. Den yngre Mark jobbar som busschaufför medan den äldre Mark är byggnadsarbetare och det visar sig att byggnadsarbetaren Mark tidigare varit passagerare på busschaufförens buss.

De två Marks delar till och med en gemensam vän, är båda singlar och har fyra barn vardera. Deras gemensamma intresse för Thailand gjorde också mötet på planet till Bangkok ännu mer anmärkningsvärt. 

Den yngre Mark berättade hur de både var chockade och roade av situationen och hur de utbytte skämt och visade varandra sina pass som bevis på sina identiska namn.

Den äldre Mark beskrev mötet som ”galet” och uttryckte sin förvåning över situationen, som kändes som ett spratt. Han noterade humoristiskt att han var den snyggare av de två, men erkände också att de båda hade en karaktär som älskade att reta andra.

Mot slutet av resan hade de två Mark Garlands blivit goda vänner och hade lovat att hålla kontakten. De planerar till och med att träffas för en öl i Thailand. ”Jag har fått en vän för livet”, sa den äldre Mark och underströk den osannolika och anmärkningsvärda kopplingen som de två männen hittade på sin resa.

Du kan se ett av Marks inlägg här.

Sponsrat innehåll

Andra läste även