Markos genanta miss med Irma – efter barnförbjudna bilderna

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 49, har varit en välkänd artist sedan slutet av 90-talet.

På senare år har hans mamma, Irma Lehtosalo, 69, också blivit en tv-stjärna tillsammans med honom i det populära realityprogrammet ”Marko och Irma,” som har sänts i två säsonger och vunnit mycket uppskattning från tv-publiken.

Det visar sig dock att det inte bara är i tv-programmet som de delar saker tillsammans. De har nämligen ett gemensamt Instagramkonto, vilket har lett till en pinsam situation.

– Våra Instagramkonton är sammankopplade, jag har ju trott att jag bara kan se hennes dm:s och att hon är inne på sitt konto och inte kan se mina, berättar Markoolio i ”Rix Morronzoo”.

Det visar sig att Irma också kan se vad folk skickar till Marko.

Foto: Youtube

– Häromdagen berättade hon att hon börjar få lite koll på Instagram och kan kolla dm:s och sånt. Och tydligen kan hon se mina dm:s också, säger han i radioprogrammet.

Irma har sett intima bilderna

Programledaren Laila Bagge frågade snabbt om Marko ofta får intima bilder skickade till sig av tjejer. Svaret var ”ja”.

– Hon nämnde lite grann att ”jag vill inte se de här grejerna”, och jag tänkte ”mamma vad menar du, har du varit inne på mina meddelanden”, hon sa ”ja”, och jag fick nästan kväljningar när hon började kommentera någonting.

Foto: Youtube

Marko säger att han måste fixa så att mamma Irma inte längre kan se vad andra skickar till honom.

– Jag vågar knappt se mamma i ögonen, säger han.

Förhoppningsvis löser Markoolio snabbt den här tekniska missen och kan fortsätta att njuta av både sin mammas och sina fans sällskap – på lite mer diskreta villkor.

Sponsrat innehåll

Andra läste även