Martin Melin fruktade för sitt liv: ”Jag var bara rädd, otroligt rädd!”

Nu orkar Martin Melin berätta om sin svåra sjukdom. Det går inte att ta miste på att kändis-pilisen är skakad.

53-åriga Martin Melin blev känd i samband med att han medverkade i Expedition Robinson 1997. Sedan dess har polismannen lyckats hålla sig kvar i offentligheten bland annat genom sitt uppmärksamma äktenskap från 2010 till 2014 med Camilla Läckberg.

De senaste halvåret har varit omtumlande för Martin då han varit svårt sjuk. Polisen var riktigt illa ute och han lider fortfarande av sviterna av sjukdom.

I sin podcast berättar Martin om sin fasa då han drabbats av corona.

– Jag hade ett tryck över bröstet och kunde inte andas. De första tre dygnen var inte roliga, kan jag säga. Då låg jag med mobiltelefonen med 112-appen öppen. Så att jag bara skulle behöva trycka på en knapp. Jag hade ett tryck över bröstet och kunde inte andas, och sov nästan ingenting på två dygn, säger Martin Melin i podcasten, rapporterar Expressen.

Martin insjuknade i maj efter att ha blivit smittad av corona. Ett par veckor tidigare hade Adam Alsing gått bort i corona, vilket bidrog till Martins rädsla för sjukdomen.

– Jag ville inte in på sjukhus och jag ville inte hamna i respirator. På den här tiden när man pratade med läkare och folk inom vården, hade man inte samma kunskap som man faktiskt har i dag, om hur man ska bete sig när det kommer in folk. När viruset har satt sig på lungan och sådana saker, säger Martin Melin.

Martin berättar att han fruktade för sitt liv.

– Jag var bara rädd, otroligt rädd. Sedan är man så dum och sitter där och googlar och läser på, man hör om de här fallen där folk dött på två dagar. Jag drar mig för att söka hjälp. Det finns andra som behöver hjälp mer än vad jag gör, säger Martin Melin.

Sponsrat innehåll

Andra läste även