Mary tog en selfie med sin dotter – senare upptäckte hon en skrämmande detalj i bilden

Mamman fick panik när hon tittade närmare på sin bild.

Brittiska Mary Ryan tog hem en extra upplevelse när hon besökte Tower of London med sina två döttrar. Här tog mamman en bild på sin 16-åriga dotters spegelbild.

Men när Mary Ryan hade återvänt hem och tittat närmare på fotografiet upptäckte hon plötsligt något mystiskt. Bakom dottern kunde man ana något som liknade en liten pojke.

Men Mary Ryan är övertygad om att det inte fanns någon annan än hon och hennes dotter i rummet när bilden togs. Hon tror därför att figuren är ett spöke.

– Vi blev alla flippade för att vi inte kunde förklara det. Alla som jag har visat bilden för är fascinerade av den, säger Mary Ryan till Daily Mail.

När Mary Ryan delade bilden på sociala medier noterade andra användare att figuren på hennes bild liknade två unga prinsar – nämligen Edward V och hans bror, som enligt uppgift skickades upp i tornet av sin farbror Richard III 1483.

Pojkarna påstås aldrig ha setts igen – så det finns en gammal teori om att de båda dödades av farbrodern och sedan begravdes i tornet. 

Fallet med de två pojkarnas mystiska försvinnande löstes dock aldrig, och det omtalas fortfarande som ett av världens största mordmysterier.

Se bilden på den mystiska figuren ovanför och bedöm själv vad det är som Mary Ryan har på sin bild.

Sponsrat innehåll

Andra läste även