Matte kan inte sova – då avslöjar övervakningskameran vad katten gjort

Har du husdjur och svårt att sova? Då kan det finnas ett samband…

Efter en tids sömnproblem ville Susie Allan gå till botten med vad som var orsaken. Men hon kunde nog aldrig kunnat föreställa sig att hennes älskade katt var boven i dramat.

Videon på den 16-åriga katten har gjort succé på videoappen TikTok efter att ägare Susie laddat upp ett filmklipp på hennes husdjurs otroliga nattvanor.

Susie misstänkte redan att hennes katt hade ett finger med i sömnproblemen, då katten Ginger ofta kryper upp och gosar med henne på morgnarna.

TikTok

Satte upp kamera

För att gå till botten med problemet satte Susie upp en kamera som skulle filma henne under en natt. Då kunde hon få reda på hur hon kunde sova bättre.

Svaret blev väldigt tydligt: katten hade en huvudroll i problemen.

”Jag ville se hur många gånger detta hände under natten, och jag blev förvånad över att det pågick så länge. Det var fascinerande att se att han mjauar åt mig”, sade Susie till The Dodo.

I klippet, som har över 40 000 likes, kan du se hur katten Ginger är desperat efter sin mattes uppmärksamhet mitt i natten.

Se videon här:

@susieandmollie

cattitude 😹 #nightmare #cat #pet #nightvision #sleep #cattok #nosleeptonightagain #nosleep #ginger #gingercat #gingercatsoftiktok #claws

♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Vilken busig liten rackare! Vi kan inte annat än falla för den söta katten Ginger, som verkligen vill vara med sin matte dygnet runt! Visst är det härligt med husdjur som älskar sina ägare?

Har ni ett husdjur som också håller er uppe om nätterna? Dela gärna med er av era erfarenheter i kommentarsfältet!

Sponsrat innehåll

Andra läste även