Maya köpte en jacka på secondhandbutik: då gör hon ett häpnadsväckande fynd i fickan

Upptäckten fick tårarna att börja rinna.

Att köpa begagnade kläder har blivit oerhört populärt på senare tid. Det är ett sätt att hitta plagg i utmärkt skick till mycket förmånliga priser.

Att leta efter kläder i secondhandbutiker har blivit en konstform i sig, där vissa människor har en talang för att upptäcka verkliga skatter bland det varierade utbudet av kläder, smycken och annat.

Maya Sommer är en flitig besökare av secondhandbutiker, och nyligen gjorde hon en fascinerande upptäckt. I fickan på en jacka hon köpt fann hon något som fångade hennes intresse, vilket hon snabbt delade på sin TikTok-profil.

”Jag kan fortfarande knappt tro vad jag hittade”, säger hon i videon och fortsätter: ”Jag fann den här skinnjackan i tisdags på en secondhandbutik. Den satt perfekt, så jag köpte den glatt och tog med den hem.”

När hon senare provade jackan kände hon något i fickan – och det oväntade fyndet väckte en nyfikenhet hos henne. En liten dagbok full av anteckningar låg där, men det var inte allt.

I jackan upptäckte Maya en dagbok daterad torsdagen den 11 november 1971. I dagboken fanns följande anteckningar: ”Det har gått en vecka och Dianne har inte ringt”, skrev dagbokens ägare och fortsatte: ”Jag blev full av mig själv.”

Maya fortsatte att bläddra i dagboken och fann en beskrivning av parets sista lyckliga dagar tillsammans den 4 november 1971: ”Dianne och jag älskade i morse. Jag tog henne till frukost och sedan till jobbet. Jag visste inte att det skulle vara sista gången jag skulle se henne”, stod det.

@thinklessaboutmen

This might be the most special artifact I’ve ever thrifted. #1970s #1960s #timecapsule #vintage #heartbreak

♬ A Day in My Life – Soft boy

Maya berättade att läsningen krossade hennes hjärta. Förutom dagboken hittade hon också en annan anteckningsbok, tre silverdollar från 1921 och en liten flaska kanadensisk whisky från 1996.

Sponsrat innehåll

Andra läste även