Mia och Jesper stoppas från barnbarnen – efter Penny Parneviks tuffa beslut

Penny Parnevik, 27, är en person vi alla lärde känna genom realityserien Parneviks. Idag lever hon tillsammans med sin partner Douglas Murray, 43, och deras tre barn – Atticus, Pebble och Achilles.

Familjen har alltid varit i rampljuset, och i en ny intervju med Daisy Beauty avslöjar Penny mer om dynamiken mellan henne, Douglas och hennes föräldrar, Mia och Jesper Parnevik.

Douglas, som länge varit en nära vän till Mia och Jesper, fann till slut kärleken i Penny.

Det var dock en resa som både Penny och Douglas från början var tveksamma till.

Penny Parnevik om Douglas relation till föräldrarna

I intervjun berättar Penny hur Douglas tog det första stora steget genom att kontakta hennes föräldrar:

– Douglas ringde mina föräldrar och sa att ”Jag tror att jag har blivit kär i Penny och vill gärna utforska det, men om det känns fel för er så respekterar jag det”. Då svarade min mamma att hon trodde att vi faktiskt skulle vara jättefina ihop, och på den vägen är det.

Men att vara gift med någon som är bästa vän med ens pappa kommer med sina utmaningar, något Penny reflekterar över:

– Mina föräldrar älskar att hänga med Douglas och båda två ringer nästan honom mer än vad de ringer mig.

Foto: TV4

Penny Parnevik sätter stopp: ”De är pinsamma”

Trots den goda relationen mellan Douglas och hennes föräldrar, känner Penny ibland behovet av att sätta gränser för umgänget:

– De vill alltid vara ute på landet med oss och äta middagar och träffa barnen. Jag behöver säga stopp ibland. Det är inte så härligt att vara med sina föräldrar hela tiden, säger hon och fortsätter:

– Det spelar ingen roll att alla tycker att mina föräldrar är coola och härliga – jag tycker ändå att de är pinsamma. Det tycker alla om sina föräldrar! Och jag är 27 och har tre barn, men när jag är med de så är jag ändå en dotter. Ibland vill jag vara med min man och bara vara en fru.och balans

Sponsrat innehåll

Andra läste även