Michelle lämnade 35 döende kattungar i en mörk skog: nu hyllas domaren för den sensationella domen han ger henne

Den här domaren har blivit känd för sina minst sagt ”speciella” domar.

I Painesville, Ohio, USA, håller den lokala domaren Michael Cicconetti gradvis på att bli lite av en kändis.

Den åldrande domaren har en förmåga att komma med både kreativa och ofta mycket sensationella straff, som inte alltid innehåller fängelsestraff.

De syftar istället till att matcha det brott som den dömde straffas för, skriver Devourable.com.

Därför var det också en väldigt okonventionell – men inte desto mindre träffande – mening som Cicconetti nyligen presenterade för kvinnan Michelle M. Murray.

Murray hade befunnits skyldig till att ha lämnat 35 kattungar i en mörk skog en iskall novembernatt förra året.

När skogstjänstemän sedan hittade kattungarna hade nio av dem dött av kylan. Därefter lyckas myndigheterna hitta Michelle M. Murray, som senare erkände hennes gärning.

Därför presenterade Michael Cicconetti den skyldige Murray med ett distinkt erbjudande:

Antingen kunde hon välja att gå i fängelse i tre månader eller nöja sig med 14 dagars fängelse.

Om hon valde det sista alternativet skulle det innebära att hon skulle behöva tillbringa 15 dagar i husarrest och betala 3 200 dollar till välgörenhetsorganisationen ’Humane Society’ och 500 dollar till de officerare som hittade och tog av kattungarna.

Sist men inte minst krävde dock domare Cicconetti att Michelle M. Murray – liksom kattungarna – skulle tvingas tillbringa en enda natt ensam i en mörk skog. Utan mat och extra kläder. Den hårda domaren var dock överens om att Murray var tvungen att tända ett mål så att hon inte frös ihjäl.

Och Michelle M. Murray är inte den enda djurmisshandlaren som har introducerats för en av domare Cicconettis kreativa personal.

Nyligen stod kvinnan Alyssa Morrow i rätten för att ha lämnat sin hund, Moose ensam hemma i en hel vecka. Under den tiden hade ingen tittat på hunden som fick klara sig själv i ett smutsigt och illaluktande hus.

– Du kanske borde få en uppfattning om hur det var, sa Cicconetti, som sedan avkunnade sin ovanliga dom:

– Du måste leva som Mosse och för att göra det vill jag att du går till den lokala soptippen, där ska de hitta den mest stinkande, äckliga, gudsförgätna platsen, där du ska sitta i åtta timmar och tänka på, vad du har gjort mot den hunden. Och kräks man så kräks man, sa Michael Cicconetti.

Den speciella domaren har bland annat även dömt en 18-årig kvinna för att ha kört i taxi 48 kilometer, varefter hon sprungit från notan.

Hans erbjudande om straff var därför 30 dagars fängelse eller en strafftur på 30 mil.

Sponsrat innehåll

Andra läste även