Mikael Sandströms ödebesked förändrar allt – ”Det är med sorg i hjärtat!”

Ett chockartat besked skakar om. Soldoktorn upplever att han inte har något val och Lotta Engberg kan inte få honom att ändra sig.

62-årige Mikael Sandströms och Lotta Engbergs, 57, kärlekshistoria är ett av de hetaste kändisromanserna i Sverige under senare år.

Parets öppna flirt via medierna är väldigt specialanpassad för vår tid. Deras kärlekssaga har fortsatt gått framåt och snart blir paret sambos i deras nyinköpta villa i Göteborg. Det vara bara för några veckor sedan som Mikael avslöjade att han och Lotta köpt hus i Göteborg.

För paret är lyckan total, vilket man verkligen såg då paret gästade ”Tillsammans med Strömstedts”, där programledarna Jenny och Niklas blev hänförda och inspirerade till de starka känslor som finns mellan doktorn och Lotta.

Mikael har dessutom beslutat sig för att sluta som sjukhusläkare och ändra fokus i sin tillvaro, vilket innebär att han ska ägna sig mer åt sin härliga samvaro med Lotta.

Men det finns mörka moln på kärlekshimmelen också. Den rådande pandemin sätter stopp för Mikaels dröm om egen show. Tanken var att premiären skulle skett i höstas, men med pandemin som rådet tvingade doktorn att senarelägga premiären.

– Det är med mycket stor besvikelse och sorg i hjärtat jag måste meddela att min planerade show den 27:e februari måste ställas in. Eftersom jag inte kan garantera att den genomförs på ett smittsäkert sätt. Det ligger inte för mig att chansa med andra människors hälsa så jag ser ingen annan lösning än att ställa in den, säger Soldoktorn i ett klipp på Instagram, rapporterar Hänt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även