Miljontals kvinnor älskar detta i sovrummet: nästan inga män vet om det

Annons

Viktig läsning för alla män där ute!

Sexuell lust är väldigt unik för en individ, och med tillkomsten av sociala medier har vi kunnat lära oss mer och mer om de oändliga preferenser som finns i världen.

En sak som har dykt upp är överraskande i den meningen att så många människor gillar den, kanske till och med utan att känna till definitionen.

Vi pratar om att tända på komplimanger och beröm.

Annons

Som förklarat av sexprofessor Dr. Nicole K McNichols: ”Människor med ”komplimang-fetish” tänds av att deras partner ger komplimanger under sex.

”Självklart finns det, för jag menar, vem älskar inte att få höra att de är vackra eller heta eller underbara på något sätt?”

Sedan det blev viralt på nätet är det många som pratar om sin fetisch för bekräftelse, inklusive krönikören Jana Hocking.

Annons

I ett uttalande till Daily Mail erkände hon att ”det är fruktansvärt självcentrerat, lite narcissistiskt och förmodligen lite skamlöst att erkänna”.

Men hon är ”mycket inne på det”, och tillägger: 

”Den har haft hela 60 miljoner visningar på TikTok, så uppenbarligen är jag inte den enda som känner så.” 

Hocking fortsatte: ”Tricket går ut på att få folk att bli tända genom att höra hur bra de är (särskilt i sovrummet).

”Så om du är som jag och du blir lite förbannad när din kille kallar dig en ’snäll tjej’ medan du myser mellan lakanen… välkommen, du är en del av ’praise kink’-stammen .” 

Som sagt, kategorin beröm kink fortsätter att växa på TikTok, med hundratals människor som ger sin syn på nischen.

Annons

Andra läste även