”Min flickvän sover i samma säng som sin mamma – jag känner att jag är i ett par med dem båda”

En ung kvinna har vänt sig till sociala medier för att få hjälp med sin nyfunna relationskris efter att ha upptäckt att hennes pojkvän sover med sin mamma, i samma säng, varje natt.

För många är familjen de närmaste de har i sina liv. Särskilt dina föräldrar står dig ofta väldigt nära. 

En ung kvinna har dock skrivit ett inlägg på Reddit för att hon anser att hennes 19-åriga pojkvän och hans 40-åriga mamma står varandra lite för nära.

Enligt The Daily Star inleder den 18-åriga kvinnan sitt inlägg på följande sätt: ”Jag vet inte vad jag ska göra, det känns som att jag är i en relation med både honom och hans mamma.”

”För en tid sedan fick jag reda på att han och hans mamma sover tillsammans på nätterna och när jag fick reda på det blev jag väldigt obekväm men han blev arg på mig och sa att det var normalt i hans ”kultur” att mammor och söner har en nära relation .”

Den unga kvinnan utvecklar att det inte bara är det faktum att han ligger med sin mamma som är ett problem. Mamman blandar sig också alldeles för mycket i deras relation och den unge mannens liv i stort.

”Hon är superberoende av honom och på grund av det är hon väldigt involverad i vårt förhållande och utkämpar alla hans strider.”

”De har inga gränser, hon involverar sig också i våra diskussioner, hon ringer honom varje dag – ibland flera gånger om dagen. Jag känner att det här missbruket har påverkat honom och att det har börjat påverka vårt förhållande.”

De flesta skulle nog tro att den enda utvägen är att göra slut med pojkvännen, men det alternativet utesluts av den unga kvinnan, eftersom hon tror att de två är varandras ”själakompisar”. 

En användare på mediet skriver till henne: ”Att bryta upp är mer än realistiskt, det är vad som måste hända. Är du verkligen så naiv att tro att du kan ”bota” honom från det, eller att på en eller på annat sätt kommer att förändras på sin egen? Om du är det, lycka till.”

En annan skriver: ”Är du  säker på  att det inte är ett alternativ att göra slut?”

En tredje användare skriver helt enkelt: ”Kör.”

Vad tycker du att hon ska göra?

Sponsrat innehåll

Andra läste även