Modell med ”världens största kinder” visar resultatet av ännu en kontroversiell operation

Människors användning av kosmetisk kirurgi och kosmetiska ingrepp går ibland överstyr. Vad tycker ni om den här modellens förvandling?

Naturligtvis beror skönhet på ögat som ser, så man kan inte nödvändigtvis säga när det är ”för mycket”, men Anastasia Pokreshchuks ansikte är verkligen något utöver det vanliga.

Den ukrainska modellen och influencern har spenderat tusentals kronor på skönhetsoperationer, botoxinjektioner och liknande, vilket enligt Ladbible har gett henne titeln ”kvinnan med världens största kinder”.

Det har kostat henne minst 13 000 kronor bara för att få kinderna att se ut som de gör idag, och nyligen avslöjade hon på Instagram att hon skulle genomgå ytterligare ett ingrepp för att få kinderna att se ännu större ut.

Den 33-åriga modellen delade bilder av sin ”story” på Instagram, som bland annat innehöll pinnar som sattes in i hennes kind och käklinje.

Även om bilderna kan verka lite extrema är de inte alls ovanliga för modellens mer än 80 000 följare som följer henne på sociala medier (@justqueen88) och följer hennes vardag.

Förra året delade hon en bild på sitt ”tidigare jag” där hennes många följare kunde se hur hon såg ut för flera år sedan, när hon inte hade genomgått en enda kosmetisk behandling.

Tillsammans med fotot delade den nu 33-åriga modellen bildtexten ”Transformation – 26 till 32″. Vem väljer ni?” och hennes anhängare var mycket splittrade.

Att skönhetsoperationer blivit allt vanligare är det inget snack om, men har den här kvinnan gått för långt? Dela gärna era åsikter i kommentarerna!

Sponsrat innehåll

Andra läste även