När mamman hämtar sina barn blir hon hånad för sitt utseende – Hennes svar tystar alla!

Den här mamman gav verkligen svar på tal! Tycker ni hon agerade rätt?

Trebarnsmamman Bella Vrondos (35) träder nu fram och berättar att hon ständigt kommenteras av främlingar som tror att hennes Kim Kardashian-inspirerade modekänsla och kärlek till att bära tajta klänningar, underkläder och höga klackar gör att hon inte är det. spendera pengar på sina barn. 

Hon är en glamourmodell och hon försörjer sig själv och sina tre barn. Och hon är ägare till skönhetsbutiken Bellatrixia Enterprises i Sydney.

Hon hävdar att folk säger åt henne att klä sig anständigt och hålla sig till ”lämpliga föräldrakläder” – men hon tror att det inte finns något rätt eller fel sätt för en förälder att se ut.

”Jag ses annorlunda av samhället på grund av hur jag ser ut. Folk ser mig och de tycker att jag är en elak tjej, det finns mycket omdöme. Jag älskar Kim Kardashian, hon är sexig men stilig. Jag älskar att bära det hon har på sig, men jag är aldrig klibbig, mitt hår och smink är alltid klart. Att klä på mig och sminka mig får mig att må bra med mig själv, säger hon till Caters.

Efter att hon hade lagt upp en bild på sig själv med barnen, där hon uttryckte stolthet över sina smarta barn, strömmade sårande meddelanden in.
Detta är hennes svar på de negativa kommentarerna på sociala medier:

”Mina barn älskar mig som jag är. Om jag skulle ändra mitt utseende skulle jag inte vara deras mamma – jag skulle inte vara jag. Mina barn tycker att jag är den bästa personen på planeten och tittar på andra mammor och undrar varför de inte är som jag.”

Nu har hon också fått pressens uppmärksamhet, och hon får nu medhåll av hundratals som håller med om att man kan vara den man är, och välja den stil man vill.

Därmed inte sagt att du är en dålig person om du väljer din egen stil, utan snarare vågar vara den du är och den du gillar! Det finns ingen slutsats om hur en mamma ska se ut. Dela om du håller med henne!

Sponsrat innehåll

Andra läste även