När räven klappas på magen händer det – vänta bara tills du ser reaktionen

Över 70 miljoner människor har sett den här otroliga räven!

Rödräven är den mest utbredda köttätande arten i världen och spänner över hela norra halvklotet. Rödrävens anpassningsförmåga har bidragit till att arten har etablerat sig över stora delar av jordklotet. 

Det är kanske en av de mest framgångsrika arterna i hela världen, den klarar sig både i ökenbiotoper och arktiska områden. Rödräven har en lång buskig svans med vit svansspets, svart bakom öronen och på framsidan av benen. Den väger mestadels mellan 4-8 kg men kan väga upp till 15 kg, längden är 45-90 cm.

Det är inte varje dag man hör om någon som har en räv som husdjur, men har du någonsin hört talas om en räv som skrattar?

Förbered dig på att bli imponerad av den här videon av Finnegan, en räv som bokstavligen låter som om han skrattar som en människa!

Finnegan tas om hand av organisationen ”Rädda en räv”, som räddar rävar från pälsfarmer och andra situationer. De tar även in husdjursrävar som har hittats övergivna eller förlorade.

”Vårt mål är att adoptera alla rävar vi räddar. Vi försöker hitta sponsorer till de som inte är adopterade, men alla är inte lämpliga för adoption, det finns de som är mer vilda av naturen”, säger organisationen.

På YouTube har över 75 miljoner blivit charmade av denna lilla krabba som skrattar precis som en människa!

Se det roliga ögonblicket av Finnegan här.

Dela gärna så att fler av dina djurvänner också får denna underbara räv. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även