Nästan ingen klarar knepiga spion-testet: Hittar du alla skillnader mellan bilderna?

Pröva ditt sinne för detaljer med det här tuffa testet. Har du drömt om att bli en spion någongång i ditt liv? Då måste du ha ett extremt bra sinne för detaljer, för att inte missa viktiga saker i ditt arbete.

Att vara spion är ett viktigt jobb. En spions arbete ska hitta saker som sticker ut för att sedan kunna agera efter vad man har hittat. Tänk att arbeta som spion och kunna sitta på ett café i Frankrike med en tidning och spana på någon person för att se vad den personen gör. Det hade varit ett roligt arbete. Eller hur?

För en tid sedan delade CIA, USA:s hemliga underrättelsetjänst, en bild på nätet. Bilden visar två till synes identiska motiv, som ett test.

Bilden som de har lagt upp innehåller olika detaljer som skiljer sig åt. Det finns totalt tio detaljer att upptäcka. Kan du hitta alla tio? Ta en titt på bilden här nedan.

Här gäller det alltså att fokusera och vara väldigt uppmärksam på varje detalj i bilden. Hur liten den än må vara.

Har du hittat alla gömda skillnader? Se det rätta svaret här nedan på bilden.

Det här är alla skillnader på bilderna. Majoriteten av dessa personer som gör det här testet kanske hittar fyra, fem stycken skillnader som skiljer bilderna åt. Men frågan är: Är du bättre än genomsnittet?

Här nedan kommer det rätta svaret:

Lyckades du hitta alla tio skillnader som skiljde bilderna åt? Då kanske du är spion-material trots allt och bör söka jobba som spion.

Sponsrat innehåll

Andra läste även