Natasha har förstorat sin rumpa tre gånger: ’Jag blir k*t av mig själv’

Svenska Natasha Crowns bakdel kan inte bli stor nog. Hon har hittills gjort tre förstoringar och planerar en fjärde operation för att göra rumpan ännu större.

Det har blivit modernt att ha en stor rumpa.

Titta in på Instagram eller på Kim Kardashian i det lokala gymmet, så är det lätt att se att rumpan är i fokus mer än någonsin. 

Men 24-åriga Natasha Crown från Stockholm har tagit det till helt nya höjder, skriver Daily Mirror

– Då jag var tonåring och min kropp började att förändras, då jag fick bröst och rumpa, det var helt enkelt det bästa, säger Natasha Crown till tidningen. 

Men bakdelen, som hon fick av naturen var helt enkelt inte nog för Natasha Crown. Den skulle vara mycket större och därför äter hon en god fet diet bestående av chocklad och glass – och så har hon fått inte mindre än tre operationer för att hjälpa den på vägen.

– Jag var bara 20 år då jag gjorde min första operation och jag må säga att jag är besatt av den. Det första jag gör varje morgon är att titta mig i spegeln och se på min bak, säger hon till Daily Mirror.

Den 24-åriga kvinnan har gjort tre förstoringar och har i dag en bak som är hela 182 centimeter bred. Nästan två meter!

Hennes rumpa är faktiskt så stor att hon nu har nått till en punkt, där hon blir kåt av att titta på sig själv.

– Jag älskar bara känslan av att ha en stor rumpa. När jag går så kan jag känna hur det dallrar och dallrar och dallrar och så blir jag helt kåt, säger hon till Daily Mirror. 

Även om hon tjänar massor av pengar genom att lägga ut fräcka videos av sig själv till rump-entusiaster, så är hennes familj långtifrån förtjusta i den unga kvinnans besatthet. De har även kallat henne för ‘ko.’  

– Det är svårt för dem, när jag förändrar mig. Vissa gånger kan de vara riktigt motbjudande. De tänker på min hälsa och säger att jag ska tänka på min framtid, att skaffa en familj och sådana saker säger Natasha Crown till tidningen. 

Se fler bilder av den unga kvinnan med den fylliga rumpan på Instagram här.

Sponsrat innehåll

Andra läste även