Nicole gav sin son ett populärt mellanmål för barn: 2 dagar senare blev han allvarligt sjuk

Nu varnar mamman andra för faran!

Familjen på fem från Colorado i USA hade suttit tillsammans framför tv:n för att se filmen Mrs. Doubtfire. På bordet stod ett mycket populärt barnsnacks.

Mamman, Nicole, har skrivit ett inlägg på Facebook där hon berättar vad som hände. Nu vill hon varna andra föräldrar.

”Nash hade ett lite kvävningsavsnitt men var bra direkt. Vi såg ingenting komma ut så vi antog att han svalde det. Han verkade helt okej och vi fortsatte att titta på film. Det enda vi märkte var att han hostade ganska mycket efter avsnittet’, skriver Nicole på Facebook.

En konstig hosta

Dagen efter mådde sonen helt okej, förutom att han fick en konstig hosta som oroade mamman lite. Men hon antog att hennes son bara var förkyld. Måndagen kom och Nicoles man, Jake, åkte på affärsresa. Han skulle vara borta i tre dagar.

”När kvällen kom märkte jag att Nash var varm och mysig. Han hade feber, så jag gav honom en febernedsättande och lade honom i sängen”, skriver Nicole.

Men hostan blev värre och den lille pojken började kämpa för att andas. Nicole blev orolig och ringde läkaren. De blev tillsagda att komma genast. En röntgenbild togs av Nashs lungor och läkaren beslutade att de skulle göra en bronkoskopi, en undersökning där en kamera sätts in i lungorna.

Det visade sig att lille Nash hade andats in popcorn. Totalt sex bett, fick läkarna reda på. Popcornbitarna hade lett till kraftig inflammation i ena lungan. Läkarna kunde inte få ut allt, så Nash fick genomgå en ny operation två dagar senare.

Lyckligtvis lyckades denna operation och läkarna tog bort alla popcorn som Nash hade andats in.

Nu vill Nicole varna andra föräldrar för att ge popcorn till barn under fem år. Hon uppmuntrar också föräldrar att lyssna på deras magkänsla om de misstänker att något är fel på deras barn. Hade hon inte gjort det själv hade den här historien kunnat sluta på ett helt annat sätt.

Sponsrat innehåll

Andra läste även