Nina, 21, fick sparken från dagis för att hon vägrade att sluta som porrstjärna

Annons

Nina Skye, en 21-årig tjej som kommer från USA fick tidigare i år sparken som dagisfröken för en i mångas ögon väldigt märklig anledning. Hon ville inte sluta extraknäcka som porrstjärna. Beslutet har nu delat det amerikanska folket i två läger.

– Jag älskar att vara dagisfröken och jag älskar att ha sex. Om jag kan kombinera de båda så kommer jag att göra det, berättar 21-åriga Nina för The Chive.

Det var i en amerikansk småstad som Nina jobbade som dagislärarinna. När det kom fram att hon extraknäckte som porrstjärna fick hon ett ultimatum: lägg ned med det du gör eller få sparken från jobbet som dagisfröken.

Efter att hon fick detta ultimatum så tvekade hon inte en enda sekund och valde omedelbart bort jobbet som dagisfröken trots att hon älskade det mer än någonting annat.

I en intervju med The Chive berättar Nina:

– Jag gjorde min första vuxenfilm tillsammans med en kille och när vi var klara fick jag 2 500 dollar (cirka 22 000 SEK) rakt i handen. Jag har aldrig tjänat så mycket pengar i mitt liv.

Annons

I intervjun så berättar hon även att hennes chefer på dagiset erbjöd henne stöd för att kunna lämna vuxenindustrin. Nina var dock tidig med att poängtera att hon inte ville sluta och att hennes karriär inom vuxenindustrin inte borde sätta stopp för henne att jobba med barn på dagtid.

Hon sa att hon älskade att jobba som dagislärare men att hon också älskade sitt andra jobb eftersom lönen var så pass bra.

Annons

– Jag är öppen och dömer ingen, men tycker det är synd att vårt samhälle ser så kritiskt på vissa yrken, förklarar hon i intervjun.

Enligt The Chive så fortsatte Nina att arbeta inom vuxenindustrin men att hon lämnade sitt jobb som dagisfröken med omedelbar verkan.

Tycker du att dagiset gjorde rätt som ställde detta ultimatum på Nina?

Annons
Sponsrat innehåll

Andra läste även