Nu är det äntligen avslöjat! – Här är nya Ica-Stig

Nu har det avslöjats vem som blir nya Ica-Stig! Efterträdaren tar över rollen efter Loa Falkman som spelat rollen i sex år. Frågan om vem som skulle ta över rollen har engagerat hela Sverige och det har varit en hel del gissningar.

Ica har äntligen avslöjat vem som är nya Ica-Stig! Det står nu klart vem som tar över rollen efter Loa Falkman. När bettson stängde sina spel under lördagen var det tydligt vilka svenskarna tror som ska axla rollen som Ica-Stig. Oddsen stod mellan tre olika: Björn Kjellman, Suzanne Reuter och Måns Zelmerlöw.

Hans Mosesson som man kan se i en pågående Ica-reklam, spelade Ica-Stig i 13 år. Som vi nämnde tidigare har han inte kunnat låta bli att notera uppståndelsen kring efterträdaren.

– Det är väldigt märkligt alltså, men ja, det är väl mitt fel alltihop, säger han.

Hans var väldigt självsäker kring att han ansåg att ingen är lika bra som originalet, alltså syftar han på sig själv. Men han ville inte avslöja vem han trodde skulle bli efterträdaren.

Foto: Youtube

– Det ligger lite utanför min horisont, men det finns ju liksom ingen som kan klå originalet va. Så är det ju. De kan ju försöka och så där, jag vill inte vaska fram någon favorit eller så, säger han på lördagskvällen.

Det har diskuterats fram och tillbaka flitigt på sociala medier om vem som tar över efter Loa. Men nu är väntan äntligen över!

Ledtrådarna faller på plats nu. Vykortet från England, Adam & Eva bilden, håret, öronen och fängelsejackan. Och på Suzanne, utropet i högtalarna ”kan Lena Svensson komma till kassan”

Men nu är det alltså klar vem som tar över rollen som butikschef. Nämligen både Björn Kjellman och Suzanne Reuter!

Det har varit många gissningar fram och tillbaka bland tittarna och Icas ledtrådar bland reklamfilmerna har sagt sitt. Björn Kjellman och Suzanne tar över rollen som butikschefer och det ska bli väldigt spännande att se hur de två axlar rollen.

Suzanne Reuter känner ni säkerligen igen tidigare då hon medverkat i mängden olika filmer. Hennes meritlista är lång och hon har bland annat medverkat i Svensson Svensson där hon spelade rollen Lena Svensson.

Förhoppningsvis blir Icas reklamer minst lika bra som de har varit tidigare och följer samma anda som hittills. Duon passar väldigt bra som Ica-Stig och Ica-Stina, eller vad tycker ni?

Sponsrat innehåll

Andra läste även